Obrázek
Obrázek

Dýňový chléb bez lepku 550g Labeta

favorite_border favorite
balení 8ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA DÝŇOVÝ CHLÉB

 

Rádi pečete a hledáte prvotřídní čerstvost a kvalitu? Pak je speciální bezlepková směs na dýňový chléb pro vás tou správnou volbou. Příprava chleba je jednoduchá - stačí směs smíchat s vodou, nechat vykynout a upéct. A máte chutné pečivo ke snídani či k večeři!

Odměnou vám pak bude čerstvý zdravý vláčný křupavý chléb s dýňovými semínky, který ze směsi vytvoříte. Dopřejte své rodině kvalitní čerstvé pečivo nejen na víkend a vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta. Je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná i pro celiatiky.

 

Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.

 

Kromě dýňového chleba si můžete vyzkoušet upéct také domácí bagetky nebo jiné druhy domácího bezlepkového chleba, který máme v těchto provedeních: slunečnicový, světlý a tmavý chléb. Jestli máte naopak chuť na sladký zákusek, můžete si upéct třeba bábovku, klasické i kakaové muffinyperník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy od Labety.

 

 

SLOŽENÍ:

bramborový škrob, rýžová mouka, semena tykve (dýně) 10 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar; řepná vláknina, kmín, barvivo: amoniakový karamel, kyselina: kyselina citronová

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ LAKTÓZY

 

Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu.

 

 

PŘÍPRAVA:

Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.

Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

 

 

Výrobce:

Labeta, a.s. 

Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika  

100593

Parametry

energetická hodnota kj
1584,000000
energetická hodnota kcal
375,000000
tuky
5,700000
z toho nasycené mastné kyseliny
1,000000
sacharidy
73,000000
z toho cukry
2,000000
bílkoviny
6,300000
vláknina
3,100000
sůl
1,600000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit