

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA DÝŇOVÝ CHLÉB
Bezlepková směs na dýňový chléb je sypká směs vyrobená z přirozeně bezlepkových a bezlaktózových surovin, určená k jednoduché a rychlé výrobě dýňového chleba vhodného pro celiaky. Droždí je součástí balení, ze kterého lze zhotovit chléb jak v troubě, tak v domácí pekárně.
Složení:
bramborový škrob, rýžová mouka, semena tykve (dýně) 10 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar; řepná vláknina, kmín, barvivo: amoniakový karamel, kyselina: kyselina citronová
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg)
BEZ LAKTÓZY (obsah laktózy < 0,01g / 100g)
Příprava:
Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Nabídka bezlepkových směsí k výrobě chutného pečiva obsahuje univerzální směs, směs na bagetky a směs na bezlepkový chléb dýňový, slunečnicový, světlý nebo tmavý.
Alergeny:
Výrobek může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici.
Skladování:
Skladujte v suchu
Hmotnost: 550gr
Labeta je česká společnost, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.
Výrobce:
LABETA, a.s.
Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim, Česká republika