Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Jizerka směs na knedlík 350g Jizerské pekárny
Jizerka směs na knedlík 350g Jizerské pekárny
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA KNEDLÍK
Naplánovali jste si na rodinný oběd o víkendu svíčkovou, rajskou, pečené maso se zelím či podobnou tradiční pochoutku, ke které neodmyslitelně patří knedlík? A chcete k masu a omáčce připravit pořádný, chutný, domácí knedlík? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs na knedlíky od Jizerských pekáren!
Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.
Pokud si krom knedlíků chcete vyzkoušet upéct i jiné pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na langoš, dále zlatou a zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb.
SLOŽENÍ:
bezlepková směs (kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný, lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová); rýžové burizony, sůl
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY, VAJEC a SÓJI
BEZ GENETICKY MODIFIKOVANÝCH ORGANISMŮ (GMO)
Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
Potřebujeme: 250ml vody, 10g droždí, 350g bezlepkové směsi
1) 10g čerstvého droždí rozpustíme v 250ml vlažné vody. Vsypeme obsah sáčku se směsí na bezlepkový knedlík a krátce vymísíme středně tuhé těsto, které necháme sát 10 minut přikryté utěrkou.
2) Potom těsto rozdělíme na 3 díly a vytvarujeme knedlíky. Podle potřeby zaprášíme bezlepkovou směsí Jizerka nebo kukuřičným škrobem a necháme kynout přikryté utěrkou 20 - 30 minut.
3) Vykynuté knedlíky vložíme do osoblené vroucí vody a vaříme 11 minut. V polovině vaření knedlík otočíme.
4) Hotové knedlíky po vyjmutí z vody propíchneme vidličkou.
Parametry
- energetická hodnota kj
- 1510,000000
- energetická hodnota kcal
- 360,000000
- tuky
- 1,800000
- z toho nasycené mastné kyseliny
- 0,400000
- sacharidy
- 82,000000
- z toho cukry
- 2,300000
- bílkoviny
- 3,400000
- sůl
- 1,300000