Obrázek
Obrázek

Jizerka směs na knedlík 350g Jizerské pekárny

favorite_border favorite
balení 14ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA KNEDLÍK

 

Naplánovali jste si na rodinný oběd o víkendu svíčkovou, rajskou, pečené maso se zelím či podobnou tradiční pochoutku, ke které neodmyslitelně patří knedlík? A chcete k masu a omáčce připravit pořádný, chutný, domácí knedlík? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs na knedlíky od Jizerských pekáren!

 

Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.

 

Pokud si krom knedlíků chcete vyzkoušet upéct i jiné pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na langoš, dále zlatou a zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb.

 

 

SLOŽENÍ:

bezlepková směs (kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný, lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová); rýžové burizony, sůl

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ LAKTÓZY, VAJEC a SÓJI

BEZ GENETICKY MODIFIKOVANÝCH ORGANISMŮ (GMO)

 

Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

 

 

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:

Potřebujeme: 250ml vody, 10g droždí, 350g bezlepkové směsi

 

1) 10g čerstvého droždí rozpustíme v 250ml vlažné vody. Vsypeme obsah sáčku se směsí na bezlepkový knedlík a krátce vymísíme středně tuhé těsto, které necháme sát 10 minut přikryté utěrkou.

2) Potom těsto rozdělíme na 3 díly a vytvarujeme knedlíky. Podle potřeby zaprášíme bezlepkovou směsí Jizerka nebo kukuřičným škrobem a necháme kynout přikryté utěrkou 20 - 30 minut.

3) Vykynuté knedlíky vložíme do osoblené vroucí vody a vaříme 11 minut. V polovině vaření knedlík otočíme.

4) Hotové knedlíky po vyjmutí z vody propíchneme vidličkou.

140065

Parametry

energetická hodnota kj
1510,000000
energetická hodnota kcal
360,000000
tuky
1,800000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,400000
sacharidy
82,000000
z toho cukry
2,300000
bílkoviny
3,400000
sůl
1,300000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit