Obrázek
Obrázek

Mouka rýžová hladká BIO 500g Probio bez lepku NOVINKA květen

favorite_border favorite

MOUKA RÝŽOVÁ HLADKÁ BIO

 

Hladká bezlepková rýžová mouka má ze všech bezlepkových druhů mouk asi nejširší použití. Má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná. Dobře se kombinuje s jiinými bezlepkovými moukami. Hlavní živinou v rýžovém zrnu jsou sacharidy (kolem 80 %). Téměř všechny jsou v rýži obsaženy ve formě komplexních polysacharidů. Rýžová mouka je tak vynikajícím a dobře stravitelným zdrojem energie, obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, především má vysoký obsah argininu, obsahuje aminokyseliny důležité pro svalový růst, vitamíny (zejména řady B) a minerální látky prospěšné pro organismus.

 

Složení: 

rýžová mouka hladká BIO

PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA

 

Použití: 

Bezlepkovou rýžovou mouku lze použít do jakéhokoli těsta. Je výborná na lívanečky, palačinky, dorty, sušenky a buchty. Skvěle zahušťuje a dá se výborně kombinovat s dalšími bezlepkovými moukami. Doporučuje se kombinovat ji s jinou moukou - například kukuřičnou či pohankovou, sama totiž těsto ve správné konzistenci neudrží. Nicméně, v kombinaci s druhou moukou zvyšuje pojivost a objem těsta. Konzistencí se podobá pšeničné mouce, je stejně pevná.

 

Z další nabídky bezlepkových mouk v BIO kvalitě můžete také vyzkoušet mouku cizrnovou , kukuřičnou pohankovou , čirokovou , z červené čočky , rýžovou celozrnnou , quinoovou nebo hrachovou

 

Alergeny:

Výrobek může obsahovat stopy sezamu z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.

 

Skladování: 

Skladujte při teplotě do 25 °C 

Hmotnost: 500gr

 

PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice.

 

Výrobce:

PRO-BIO s.r.o.

Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká Republika

103882

Parametry

energetická hodnota kj
1516,000000
energetická hodnota kcal
357,000000
tuky
1,500000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,300000
sacharidy
78,000000
z toho cukry
1,200000
bílkoviny
7,500000
sůl
0,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit