Obrázek
Obrázek

Směs na bagety 500g Michalík bez lepku

favorite_border favorite

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA BAGETY

 

Směs kukuřičného škrobu a rýžové mouky vytváří unikátní kombinaci kvality a chuti, která nabízí jedinečnou bezlepkovou směs na přípravu baget, preclíků a housek, která se skvěle hodí pro "zdravé" pečení. 

 

Právě tato směs vám umožní připravit křupavé a nadýchané bagety či housky, které si zamiluje celá rodina. Je to ideální pro chutnou snídani či večeři anebo jakoukoli sytou svačinu během dne. Příprava je velmi jednoduchá. 

 

Bezlepková pekárna Michalík se zaměřuje na výrobu čerstvého bezlepkového pečiva, těstovin, zákusků, také nabízí mouky a směsi pro přípravu pečiva. Je zárukou kvality a skvělé chuti za dostupnou cenu. 

 

Kromě této speciální směsi na bagety můžete z pekárny Michalík při pečení vyzkoušet univerzální bezlepkové mouky

Z pečiva pak můžete od této značky ochutnat světlé a tmavé kaiserky, tmavé bagetky, tmavé rohlíky anebo světlý či tmavý chléb, ze sladkého pečiva pak meruňkový, švestkový, makový či tvarohový koláč. 

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřičný škrob, rýžová mouka, cukr, emulgátor: hydroxypropylmethylcelulóza; mleté psyllium, sůl, konzervant: propionát vápenatý 

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) 

BEZ LAKTÓZY 

BEZ SÓJI 

BEZ VEJCE 

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu do teploty 21°C. 

 

 

NÁVOD K POUŽITÍ:

Do 500g směsi přidejte 40g droždí, 100 ml oleje a 420 ml vody a vše smíchejte do vláčného těsta, které vytvarujete. 

Nechte cca 40 minut vykynout a pečte při 180°C. 

 

 

 

Výrobce:

Bezlepková pekárna Ladislav Michalík, Gen. Hrušky 1233, Ostrava, Česká republika

103765

Parametry

energetická hodnota kj
1450,000000
energetická hodnota kcal
347,000000
tuky
1,200000
sacharidy
85,000000
z toho cukry
12,000000
bílkoviny
4,000000
vláknina
2,000000
sůl
3,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit