

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Směs kukuřičného škrobu a rýžové mouky vytváří unikátní kombinaci kvality a chuti, která nabízí jedinečnou bezlepkovou směs na přípravu baget, preclíků a housek, která se skvěle hodí pro "zdravé" pečení.
Právě tato směs vám umožní připravit křupavé a nadýchané bagety či housky, které si zamiluje celá rodina. Je to ideální pro chutnou snídani či večeři anebo jakoukoli sytou svačinu během dne. Příprava je velmi jednoduchá.
Bezlepková pekárna Michalík se zaměřuje na výrobu čerstvého bezlepkového pečiva, těstovin, zákusků, také nabízí mouky a směsi pro přípravu pečiva. Je zárukou kvality a skvělé chuti za dostupnou cenu.
Kromě této speciální směsi na bagety můžete z pekárny Michalík při pečení vyzkoušet univerzální bezlepkové mouky.
Z pečiva pak můžete od této značky ochutnat světlé a tmavé kaiserky, tmavé bagetky, tmavé rohlíky anebo světlý či tmavý chléb, ze sladkého pečiva pak meruňkový, švestkový, makový či tvarohový koláč.
kukuřičný škrob, rýžová mouka, cukr, emulgátor: hydroxypropylmethylcelulóza; mleté psyllium, sůl, konzervant: propionát vápenatý
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
BEZ SÓJI
BEZ VEJCE
Skladujte v suchu do teploty 21°C.
Do 500g směsi přidejte 40g droždí, 100 ml oleje a 420 ml vody a vše smíchejte do vláčného těsta, které vytvarujete.
Nechte cca 40 minut vykynout a pečte při 180°C.
Výrobce:
Bezlepková pekárna Ladislav Michalík, Gen. Hrušky 1233, Ostrava, Česká republika