Obrázek
Obrázek

Směs na pizza 500g Michalík bez lepku

favorite_border favorite

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA PIZZU

 

Směs kukuřičného škrobu a rýžové mouky vytváří unikátní kombinaci kvality a chuti, která nabízí jedinečnou bezlepkovou směs na pizzu, která se skvěle hodí pro "zdravé" pečení. 

 

Právě tato směs vám umožní vznik jemné, nadýchané a křupavé pizzy, na které si pochutná celá rodina. Příprava je velmi jednoduchá. 

 

Bezlepková pekárna Michalík se zaměřuje na výrobu čerstvého bezlepkového pečiva, těstovin, zákusků, také nabízí mouky a směsi pro přípravu pečiva. Je zárukou kvality a skvělé chuti za dostupnou cenu. 

 

Kromě této speciální směsi na pizzu můžete z pekárny Michalík při pečení vyzkoušet univerzální bezlepkové mouky, dále také směs na bagety, vafle či toustový chléb

 

Z pečiva pak můžete od této značky ochutnat světlé a tmavé kaiserky, tmavé bagetky, tmavé rohlíky anebo světlý či tmavý chléb, ze sladkého pečiva pak meruňkový, švestkový, makový či tvarohový koláč. 

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřičný škrob, rýžová mouka, cukr, emulgátor: guma guar; hydroxypropylmethylcelulóza, xanthan, sůl, konzervant E282 

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) 

BEZ LAKTÓZY 

BEZ SÓJI 

BEZ VEJCE 

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu do teploty 25°C. 

 

 

NÁVOD K POUŽITÍ:

Do 250g směsi přidejte 16g droždí, 40 ml oleje a 200 ml vody a smíchejte do vláčného těsta, které vytvarujete do potřebného korpusu a necháte cca 30 minut vykynout. 

Korpus předpečte na 165°C a teprve potom z něj můžete připravovat pizzu. 

 

 

 

Výrobce:

Bezlepková pekárna Ladislav Michalík, Gen. Hrušky 1233, Ostrava, Česká republika

103795

Parametry

energetická hodnota kj
1518,000000
energetická hodnota kcal
363,000000
tuky
1,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
56,000000
z toho cukry
6,000000
bílkoviny
1,000000
vláknina
1,000000
sůl
1,500000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit