

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Směs kukuřičného škrobu a rýžové mouky vytváří unikátní kombinaci kvality a chuti, která nabízí jedinečnou bezlepkovou směs na pizzu, která se skvěle hodí pro "zdravé" pečení.
Právě tato směs vám umožní vznik jemné, nadýchané a křupavé pizzy, na které si pochutná celá rodina. Příprava je velmi jednoduchá.
Bezlepková pekárna Michalík se zaměřuje na výrobu čerstvého bezlepkového pečiva, těstovin, zákusků, také nabízí mouky a směsi pro přípravu pečiva. Je zárukou kvality a skvělé chuti za dostupnou cenu.
Kromě této speciální směsi na pizzu můžete z pekárny Michalík při pečení vyzkoušet univerzální bezlepkové mouky, dále také směs na bagety, vafle či toustový chléb.
Z pečiva pak můžete od této značky ochutnat světlé a tmavé kaiserky, tmavé bagetky, tmavé rohlíky anebo světlý či tmavý chléb, ze sladkého pečiva pak meruňkový, švestkový, makový či tvarohový koláč.
kukuřičný škrob, rýžová mouka, cukr, emulgátor: guma guar; hydroxypropylmethylcelulóza, xanthan, sůl, konzervant E282
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
BEZ SÓJI
BEZ VEJCE
Skladujte v suchu do teploty 25°C.
Do 250g směsi přidejte 16g droždí, 40 ml oleje a 200 ml vody a smíchejte do vláčného těsta, které vytvarujete do potřebného korpusu a necháte cca 30 minut vykynout.
Korpus předpečte na 165°C a teprve potom z něj můžete připravovat pizzu.
Výrobce:
Bezlepková pekárna Ladislav Michalík, Gen. Hrušky 1233, Ostrava, Česká republika