Obrázek
Obrázek

Vanilinové rohlíčky bez lepku 295g Labeta

favorite_border favorite
balení 8ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA VANILINOVÉ ROHLÍČKY

 

Tato bezlepková sypká směs na přípravu vanilinových rohlíčků je skvělým pomocníkem, když se blíží Vánoce!

Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. A vanilkové rohlíčky jsou tou nejoblíbenější českou stálicí vánočních svátků, takže nesmí chybět ani u vás doma.

 

Směs na vanilinové rohlíčky je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin (téměř třetinu složení tvoří lískové oříšky), takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct a chutné cukroví je na světě! Pokud si tedy chcete zjednodušit práci a zároveň připravit "zdravější" vezi cukroví, která tolik nezatěžuje naše trávení, pak je bezlepková směs od značky Labeta tou správnou volbou!

 

Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.

 

Z vánočního cukroví Vám samozřejmě na stole nesmí chybět ani další z top 5 nejoblíbenějších tuzemských vánočních lahůdek, a to bezlepkové linecké cukroví a perníčky

 

Z dalších sladkých pochutin od Labety si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffinymakovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřičná mouka, lískové ořechy 27 %, rýžová mouka, cukr, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza, zahušťovadlo: guma guar, sušený vaječný bílek, aroma

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

 

Může obsahovat mléko, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu.

 

 

PŘÍPRAVA:

Obsah sáčku vysypeme na vál, přidáme 100 g změklého másla a 1 vejce. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 2 hodiny odpočinout v lednici.

Těsto postupně odkrajujeme, tvarujeme jednotlivé rohlíčky a klademe na plech vyložený pečícím papírem.

Pečeme v troubě předehřáté na 160°C do zlatova po dobu cca 10-12 minut.

Vlažné rohlíčky (teplé se lámou) obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

 

 

Výrobce:

Labeta, a.s. 

Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

102689

Parametry

energetická hodnota kj
456,000000
energetická hodnota kcal
1913,000000
tuky
18,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
1,400000
sacharidy
64,000000
z toho cukry
15,000000
bílkoviny
7,600000
vláknina
3,700000
sůl
0,020000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit