Obrázek
Obrázek

Drobený dort směs 410g Labeta bez lepku

favorite_border favorite
balení 8ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA DROBENÝ DORT

 

Bezlepkový drobený je sypká směs vyrobená z přirozeně bezlepkových surovin určená k výrobě drobeného dortu vhodného pro celiaky. Drobený dort je u nás i ve světě velmi populární, pod chutnými čokoládovými drobky najdete svěží náplň banánového krému. A ačkoli vzhledem k tvaru dortu vypadá příprava složitě, opak je pravdou. Drobený dort je chutnou svačinkou nebo lahodným občerstvením k čaji nebo kávě, je vhodným moučníkem k pohoštění návštěv a přátel. Směs na náplň dortu je součástí balení. 

 

Složení:

cukr, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, čokoládové kousky 6 % (cukr, kakaová hmota*, kakaové máslo*, kakao se sníženým obsahem tuku*, emulgátor: sojový lecitin), bramborový škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku*, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), aromata, emulgující přípravek (glukózový sirup, plně ztužený palmojádrový a kokosový olej, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou; mléčná bílkovina), jedlá sůl, zahušťovadlo: xanthan

*certifikováno Rainforest Alliance

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg)

 

Příprava: 

Při přípravě dortu doporučujeme použít suroviny pokojové teploty. Směs na přípravu korpusu, 100g měkkého másla nebo margarínu na pečení, 2 vejce a 275 ml mléka šleháme elektrickým šlehačem 3 minuty na nejvyšším stupni. Těsto rovnoměrně rozetřeme do tukem vymazané a bezlepkovou moukou vysypané dortové formy o průměru 24–26 cm. Uhladíme a pečeme při 170 °C cca 30 minut. Po vychladnutí vydlabeme korpus pomocí lžičky do hloubky cca 1 cm. Vydlabanou část korpusu nahrubo rozdrobíme. Oloupeme 3 banány, podélně je rozkrojíme a položíme na korpus. Do téměř vyšlehané šlehačky přidáme směs na náplň a došleháme do tuha. Hotovou náplň navršíme kopulovitě na korpus a drobením dort posypeme. Necháme v lednici cca 2 hodiny ztuhnout.

TIP: Do hotové náplně přidejte 100 ml vaječného, čokoládového nebo nugátového likéru.

 

Nabídka bezlepkových sypkých moučníkových směsí od společnosti Labeta obsahuje směs na drobený dort , cheesecake , linecké cukroví , makovec , mazanec , muffiny , kakaové muffiny , palačinky , perník , perníčky , vanilinové rohlíčky , vánočku a univerzální směs

 

Skladování:

Skladujte v suchu.

Hmotnost: 410gr

 

Labeta je česká společnost, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.

 

Výrobce:

LABETA, a.s.
Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim, Česká republika

100592

Parametry

energetická hodnota kj
1587,000000
energetická hodnota kcal
374,000000
tuky
2,600000
z toho nasycené mastné kyseliny
1,500000
sacharidy
84,000000
z toho cukry
39,000000
bílkoviny
2,800000
vláknina
1,900000
sůl
1,400000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit