Obrázek
Obrázek

Jizerka slunečnicový chléb 500g Jizerské pekárny

favorite_border favorite
balení 14ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA SLUNEČNICOVÝ CHLÉB

 

Máte chuť na vláčný, křupavý, čerstvý domácí chléb? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs od Jizerských pekáren na výrobu chutného slunečnicového chleba pro upečení v domácí pekárně nebo troubě.

 

Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.

 

Pokud si kromě slunečnicového chleba chcete vyzkoušet upéct i jiné pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na knedlík, směs na langoš, dále zlatou a zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílýtmavý a vícezrnný chléb.

 

 

SLOŽENÍ:

bezlepková směs (kukuřičný škrob, bramborový škrob, lupinová mouka, tapiokový škrob, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová); pšeničný škrob bez lepku - vhodný pro bezlepkovou dietu; jablečná vláknina, slunečnicové semínko 3 %, sůl

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ LAKTÓZY

BEZ VAJEC a SÓJI

 

Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

 

 

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:

Potřebujeme: 500g bezlepkové směsi, 400-450 ml vody a 5g čerstvého nebo 2g sušeného droždí

 

V DOMÁCÍ PEKÁRNĚ:  

400-450 ml studené vody, 500 g bezlepkové směsi a 5 g čerstvého nebo 2 g sušeného droždí nasypte do mísící nádoby. Pro zlepšení vláčnosti chleba můžete přidat lžíci oleje. Pečte na programu "basic" (základní).

 

KLASICKÁ PŘÍPRAVA:

410 ml studené vody, 500 g bezlepkové směsi a 5 g čerstvého nebo sušeného droždí mísíme ručně nebo v robotu 10 minut do hladka. Po vymísení těsto necháme vyzrát asi čtvrt hodiny, pak vytvarujeme bochník na plech nebo do vymazané formy. Necháme přibližně hodinu kynout v teple a pak pečeme při teplotě cca 200°C asi 60-70 minut.

140064

Parametry

energetická hodnota kj
1522,000000
energetická hodnota kcal
359,000000
tuky
2,400000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,300000
sacharidy
80,000000
z toho cukry
2,400000
bílkoviny
2,200000
sůl
2,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit