Obrázek
Obrázek

Ovesné štěstí s čokoládou BZL 70g Semix

favorite_border favorite
balení 22ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ OVESNÉ ŠTĚSTÍ S OVOCEM

 

Víte, jak chutná ovesné štěstí? Prostě skvěle! Toto bezlepkové müsli, plné čokolády s datlemi, naklíčeným ovsem a vlákninou je velmi chutnou, vydatnou a navíc i "zdravou" svačinkou.

 

Je vyrobeno z naklíčených bezlepkových ovesných vloček, takže je vhodná i pro celiatiky. Oves se k přípravě müsli výborně hodí. Jeho komplexní sacharidy se do organismu uvolňují postupně a jsou tak dobrým zdrojem energie jak pro naši fyzickou aktivitu, tak pro náš mozek. Oves je také přirozeným zdrojem rozpustné i nerozpustné dietní vlákniny, která je nezbytnou součástí zdravé stravy.

Bílkoviny obecně přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a normálního stavu kostí. Díky vysokým nutričním hodnotám, vysokému podílu vlákniny a lehké stravitelnosti tak představuje odlehčený, moderní a zdravý druh snacku. Tato svačinka proto přispívá nejen mlsným jazýčkům, ale může přispět i k celkovému zdraví a zažívání.  

 

Klíčený oves je navíc díky klíčení mnohem lépe stravitelný než ten nenaklíčený. Jeho komplexní sacharidy se do organismu uvolňují postupně a jsou tak dobrým zdrojem energie jak pro naši fyzickou aktivitu, tak pro náš mozek. Oves je také přirozeným zdrojem rozpustné i nerozpustné dietní vlákniny, která je nezbytnou součástí zdravé stravy.

 

Z bezlepkových specialit pro vás dále máme čokoládový dort, bezlepkovou směs na pečení, ovesné, pohankové či quinoové lupínky, vločky z červené čočky, müsli tyčinky a především bezlepkové kaše: oříškovou kaši z klíčeného ovsa a quinoy anebo kaši s kakaovými boby a datlemi, dále pak ovesnou kaši s omega3 a rakytníkem, ovesnou kaši s omega3 a kustovnicíovesnu kaši s čokoládou, kešu a omega3, třízrnovou kaši natural, vícezrnnou kaši, ovesnou kaši se lnem a rakytníkem, chia kaši s jablkem a skořicípohankovou kaši s čokoládou, klíčenou pohankovou kaši s pekanovými ořechy a nakonec rýžovou kaši s malinami či s meruňkami. Dále můžete vyzkoušet dvě speciální bezlepkové kaše s vápníkem pro děti: ovesnou kaši s příchuti banánu a čokolády anebo ovocnou kaši s vápníkem.

 

Semix (SEMIX = SEmínka MIXovat = Zdravý život) je česká společnost, která už od roku 1995 vyrábí celozrnné cereálie, pekařské směsi pro výrobu špičkového pečiva, máku a dalších zdravých produktů, přičemž klade důraz na zpracování zrnin tak, aby v nich zůstaly v maximální míře zachovány veškeré živiny a minerální látky.

 

 

SLOŽENÍ:

Datlová pasta 38 %, klíčené ovesné vločky bez lepku 29 %, čokoláda 11 % (kakaová hmota*, cukr, kakaové máslo*, emulgátor: lecitiny), voda, slunečnicový olej, kakao se sníženým obsahem tuku* 0,9 %, čokoládový prášek 0,6 % (kakaový prášek*, kakaová hmota*, cukr), přírodní aroma, mořská sůl   

*Rainforest Alliance Certified

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ PALMOVÉHO TUKU

 

Může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodůsóji, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.  

 

 

 

Výrobce:

SEMIX PLUSO, spol. s.r.o. 

Rybníčky 338, 747 81 Otice, Česká republika   

102679

Parametry

energetická hodnota kj
1620,000000
energetická hodnota kcal
387,000000
tuky
15,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
3,400000
sacharidy
51,000000
z toho cukry
33,000000
bílkoviny
6,500000
vláknina
9,200000
sůl
0,190000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit