Obrázek
Obrázek

Kaše rýžová s meruňkami bez lepku 65g Semix

favorite_border favorite
balení 22ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ RÝŽOVÁ KAŠE S MERUŇKAMI

 

Tato bezlepková sypká směs na přípravu instantní kaše od značky Semix se výborně hodí, pokud si chcete dopřát kvalitní snídani nebo svačinku. Rýžová kaše s meruňkami má nejen výbornou chuť, ale díky podílu bílkovin, zdravých sacharidů a tuků a především pak díky snadné přípravě i lehké stravitelnosti představuje moderní a zdravý způsob stravování, určený opravdu pro každého!

 

Rýžová meruňková kaše je vyrobena z ryze bezlepkových surovin. Je proto vhodná nejen pro celiaky, ale je určena všem, kteří chtějí odlehčit svému tělu od lepku. Sušené meruňky pak dodávají kaši skvělou ovocnou, sladkou a svěží sladkou chuť.

Rýže je druhou nejrozšířenější obilovinou na větě. Hlavní živinou v rýžovém zrnu jsou sacharidy (kolem 80 %). Téměř všechny jsou v rýži a ve formě komplexních polysacharidů. Rýže je tak vynikajícím a dobře stravitelným zdrojem energie. A to nejen pro naši fyzickou aktivitu, ale také pro náš mozek. Obsahuje však i velmi kvalitní bílkoviny, především vysoký obsah argininu, aminokyseliny důležité pro svalový růst (používané i v proteinových přípravcích), vitamíny (zejména řady B) a minerální látky, prospěšné pro organismus.

 

Z bezlepkových kaší dále máme oříškovou kaši z klíčeného ovsa a quinoy, tutéž kaši s kakaovými boby a datlemi anebo kaši z klíčeného ovsa, jablka a quinoy, dále pak ovesnou kaši s omega3 a rakytníkem, ovesnou kaši s omega3 a kustovnicíovesnu kaši s čokoládou, kešu a omega3, třízrnovou kaši natural, vícezrnnou kaši, ovesnou kaši se lnem a rakytníkem, chia kaši s jablkem a skořicípohankovou kaši s čokoládou, klíčenou pohankovou kaši s pekanovými ořechy a nakonec rýžovou kaši s malinami. Dále můžete vyzkoušet dvě speciální bezlepkové kaše s vápníkem pro děti: ovesnou kaši s příchuti banánu a čokolády anebo ovocnou kaši s vápníkem.

 

Každou z nich si pak případně samozřejmě můžete dle vlastního gusta dochutit ovocem, ořechy, medem, oblíbeným sirupem, čokoládou, kakaem, skořicí, semínky či jakoukoli jinou ingrediencí, kterou máte rádi a zpříjemní vám tuto vynikající chutnou snídani, svačinku či lehkou večeři.

 

Semix (SEMIX = SEmínka MIXovat = Zdravý život) je česká společnost, která už od roku 1995 vyrábí celozrnné cereálie, pekařské směsi pro výrobu špičkového pečiva, máku a dalších zdravých produktů, přičemž klade důraz na zpracování zrnin tak, aby v nich zůstaly v maximální míře zachovány veškeré živiny a minerální látky.

 

 

SLOŽENÍ:

Rýžové lupínky 31 %, rýžová mouka 18 %, cukr, sušený glukózový sirup, sušené meruňky (sušené meruňky, antioxidant: oxid siřičitý, rýžová mouka) 10 %, kukuřičný škrob, rýžový prášek (sušený rýžový sirup, rýžový škrob, rýžová mouka) 4 %, olivový olej, aroma, mořská sůl, regulátor kyselosti (kyselina citronová), barvivo (beta karoten)

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ PALMOVÉHO OLEJE

S NÍZKÝM OBSAHEM NASYCENÝCH TUKŮ

 

Může obsahovat stopy vajec, skořápkových plodůsójisezamu a mléka, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.  

 

 

PŘÍPRAVA:

Obsah sáčku vsypte do misky či hrníčku, zalijte asi 210 - 230 ml horké vody nebo mléka a dobře promíchejte.

Nechte 3 - 5 minut odstát a ihned konzumujte.

 

 

Výrobce:

SEMIX PLUSO, spol. s.r.o. 

Rybníčky 338, 747 81 Otice, Česká republika 

120064

Parametry

energetická hodnota kj
1612,000000
energetická hodnota kcal
380,000000
tuky
2,500000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,400000
sacharidy
84,000000
z toho cukry
28,000000
bílkoviny
4,400000
vláknina
2,000000
sůl
0,360000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit