Obrázek
Obrázek

Kaše chia jablko se skořicí BZL 65g Semix

favorite_border favorite
balení 22ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ POHANKOVÁ KAŠE S CHIA SEMÍNKY, JABLKEM A SKOŘICÍ

 

Tato bezlepková sypká směs na přípravu instantní kaše od značky Semix se výborně hodí, pokud si chcete dopřát kvalitní snídani nebo svačinku. Pohanková kaše s chia, jablky a skořicí má nejen výbornou chuť, ale díky vysokým nutričním hodnotám, vysokému podílu vlákniny, snadné přípravě i lehké stravitelnosti představuje moderní a zdravý způsob stravování, určený opravdu pro každého!

 

Jedinečná pohanková kaše s chia, jablkem a skořicí je vyrobena z bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiaky, ale nejen pro ně. Je určena všem, kteří chtějí odlehčit svému tělu od lepku. Snížená konzumace nasycených tuků přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Ovoce a semínka pak kaši dodávají jemnou, nasládlou chuť.

 

Pohanka je pseudoobilovina, která se do jídelníčku našich předků dostala už ve středověku a díky svým unikátním výživovým vlastnostem na něm už zůstala. Je oblíbená pro svou nezaměnitelnou, mírně oříškovou chuť, vysoký obsah bílkovin, rutinu (vitamínu P, který napomáhá průchodnosti cév) a zahřívací charakter. Komplexní sacharidy pohanky se totiž do těla uvolňují postupně a jsou proto tím správným zdrojem energie. Což je prospěšné nejen pro naši fyzickou aktivitu, ale také pro náš mozek. Klíčená pohanka je navíc lépe stravitelná než pohanka neklíčená.

 

Chia semínka, oblíbená pro svou jemnou oříškovou chuť, v sobě zase koncentrují vysoké množství zdraví prospěšných látek jako jsou omega-3 mastné kyseliny, vláknina, bílkoviny, antioxidanty a vápník. Díky svým výživovým vlastnostem je řazena mezi superpotraviny

 

Z bezlepkových kaší dále máme oříškovou kaši z klíčeného ovsa a quinoy, též kaši s kakaovými boby a datlemi anebo kaši z klíčeného ovsa, jablka a quinoy, dále pak ovesnou kaši s omega3 a kustovnicíovesnu kaši s čokoládou, kešu a omega3, také třízrnovou kaši natural, vícezrnnou kaši, ovesnou kaši se lnem a rakytníkem, chia kaši s jablkem a skořicípohankovou kaši s čokoládou, klíčenou pohankovou kaši s pekanovými ořechy a nakonec rýžovou kaši s malinami či s meruňkami. Dále můžete vyzkoušet dvě speciální bezlepkové kaše s vápníkem pro děti: ovesnou kaši s příchuti banánu a čokolády anebo ovocnou kaši s vápníkem.

  

Každou z nich si pak případně samozřejmě můžete dle vlastního gusta dochutit ovocem, ořechy, medem, oblíbeným sirupem, čokoládou, kakaem, skořicí, semínky či jakoukoli jinou ingrediencí, kterou máte rádi a zpříjemní vám tuto vynikající chutnou snídani, svačinku či lehkou večeři.

 

Semix (SEMIX = SEmínka MIXovat = Zdravý život) je česká společnost, která už od roku 1995 vyrábí celozrnné cereálie, pekařské směsi pro výrobu špičkového pečiva, máku a dalších zdravých produktů, přičemž klade důraz na zpracování zrnin tak, aby v nich zůstaly v maximální míře zachovány veškeré živiny a minerální látky.

 

 

SLOŽENÍ:

pohankové lupínky 39 %, cukr, semeno chia 9 %, rýžová mouka, jablka sušená 6,3 %, jáhlové lupínky, kukuřičné lupínky (kukuřice, cukr, sůl), sušené mléko odtučněné, olivový olej, rýžové lupínky, sušená syrovátka, jablečný prášek 2 %, třtinový cukr, mletá skořice 0,3 %, mořská sůl, aroma

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

ZDROJ OMEGA3 MASTNÝCH KYSELIN

 

Může obsahovat stopy sójivajec, skořápkových plodů a sezamu, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.  

 

 

PŘÍPRAVA:

Obsah sáčku vsypte do misky či hrníčku, zalijte asi 180 - 200 ml horké vody nebo mléka a dobře promíchejte.

Nechte 3 - 5 minut odstát a ihned konzumujte.

 

 

Výrobce:

SEMIX PLUSO, spol. s.r.o. 

Rybníčky 338, 747 81 Otice, Česká republika 

120001

Parametry

energetická hodnota kj
1650,000000
energetická hodnota kcal
394,000000
tuky
7,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
1,100000
sacharidy
68,000000
z toho cukry
22,000000
bílkoviny
10,000000
vláknina
7,200000
sůl
0,460000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit