Obrázek
Obrázek

Kaše rýžová s malinami bez lepku 65g Semix

favorite_border favorite
balení 22ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ RÝŽOVÁ KAŠE S MALINAMI

 

Tato bezlepková sypká směs na přípravu instantní kaše od značky Semix se výborně hodí, pokud si chcete dopřát kvalitní snídani nebo svačinku. Rýžová kaše s malinami má nejen výbornou chuť, ale díky podílu bílkovin, zdravých sacharidů a tuků a především pak díky snadné přípravě i lehké stravitelnosti představuje moderní a zdravý způsob stravování, určený opravdu pro každého!

 

Rýžová malinová kaše je vyrobena z ryze bezlepkových surovin. Je proto vhodná nejen pro celiaky, ale je určena všem, kteří chtějí odlehčit svému tělu od lepku. Lyofilizované maliny pak dodávají kaši skvělou ovocnou, svěží, lekce nasládlou chuť.

Rýže je druhou nejrozšířenější obilovinou na větě. Hlavní živinou v rýžovém zrnu jsou sacharidy (kolem 80 %). Téměř všechny jsou v rýži a ve formě komplexních polysacharidů. Rýže je tak vynikajícím a dobře stravitelným zdrojem energie. A to nejen pro naši fyzickou aktivitu, ale také pro náš mozek. Obsahuje však i velmi kvalitní bílkoviny, především vysoký obsah argininu, aminokyseliny důležité pro svalový růst (používané i v proteinových přípravcích), vitamíny (zejména řady B) a minerální látky, prospěšné pro organismus.

 

Z bezlepkových kaší dále máme oříškovou kaši z klíčeného ovsa a quinoy, tutéž kaši s kakaovými boby a datlemi anebo kaši z klíčeného ovsa, jablka a quinoy, dále pak ovesnou kaši s omega3 a rakytníkem, ovesnou kaši s omega3 a kustovnicíovesnu kaši s čokoládou, kešu a omega3, třízrnovou kaši natural, vícezrnnou kaši, ovesnou kaši se lnem a rakytníkem, chia kaši s jablkem a skořicípohankovou kaši s čokoládou, klíčenou pohankovou kaši s pekanovými ořechy a nakonec rýžovou kaši s meruňkami. Dále můžete vyzkoušet dvě speciální bezlepkové kaše s vápníkem pro děti: ovesnou kaši s příchuti banánu a čokolády anebo ovocnou kaši s vápníkem.

 

Každou z nich si pak případně samozřejmě můžete dle vlastního gusta dochutit ovocem, ořechy, medem, oblíbeným sirupem, čokoládou, kakaem, skořicí, semínky či jakoukoli jinou ingrediencí, kterou máte rádi a zpříjemní vám tuto vynikající chutnou snídani, svačinku či lehkou večeři.

 

Semix (SEMIX = SEmínka MIXovat = Zdravý život) je česká společnost, která už od roku 1995 vyrábí celozrnné cereálie, pekařské směsi pro výrobu špičkového pečiva, máku a dalších zdravých produktů, přičemž klade důraz na zpracování zrnin tak, aby v nich zůstaly v maximální míře zachovány veškeré živiny a minerální látky.

 

 

SLOŽENÍ:

Rýžová mouka 30 %, rýžové lupínky 22 %, cukr, kukuřičný škrob, glukózový sirup, maliny sušené mrazem 2 %, olivový olej, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), aroma, prášek z černého rybízu (černý rybíz 50 %, maltodextrin), paprikový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ PALMOVÉHO OLEJE

Z PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÝCH SUROVIN

 

Může obsahovat stopy vajec, skořápkových plodůsójisezamu a mléka, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.  

 

 

PŘÍPRAVA:

Obsah sáčku vsypte do misky či hrníčku, zalijte asi 180 - 200 ml horké vody nebo mléka a dobře promíchejte.

Nechte 3 - 5 minut odstát a ihned konzumujte.

 

 

Výrobce:

SEMIX PLUSO, spol. s.r.o. 

Rybníčky 338, 747 81 Otice, Česká republika 

120062

Parametry

energetická hodnota kj
1680,000000
energetická hodnota kcal
401,000000
tuky
6,400000
z toho nasycené mastné kyseliny
3,200000
sacharidy
78,000000
z toho cukry
21,000000
bílkoviny
5,300000
vláknina
3,200000
sůl
0,440000
hmotnost
65,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit