

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
BEZLEPKOVÁ UNIVERZÁLNÍ MOUKA
Bezlepková univerzální mouka je určena na všestranné využití, lze ji použít k přípravě těsta na těstoviny, chleba, rohlíky, dalamánky, žemle, dorty, moučníky, dezerty, pizzu koláče a cukroví a lze ji použít na obalování. Směs je vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin, obsahuje vlákninu a je vhodná pro lidi s intolerancí na lepek.
Složení:
kukuřičný škrob, rýžová mouka, sorghum mouka, rýžový škrob, dextróza, rostlinná vláknina (psyllium), hrachová bílkovina, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza; sůl
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY (laktóza < 0,01g/ 100 g)
BEZ PŠENICE
Použití a příprava:
TIP NA PŘÍPRAVU VLÁČNÉHO BÍLÉHO CHLEBA
Smíchejte 250 g mouky "Mix it!", 4 g pekařského droždí a 1 čajovou lžičku jedlé soli.
Dobře promíchejte, pomalu přidávejte 200 ml vlažné pitné vody, pak přidejte 1 lžíci slunečnicového oleje a vše dobře promíchejte vařečkou.
Následně chléb vložte do vymazané a vysypané formy na pečení, nechte těsto přikryté utěrkou přibližně 20 minut vykynout a poté pečte při teplotě 200°C asi 50 minut. Před krájením nechte chléb vychladnout.
Nabídka bezlepkových směsí na pečení obsahuje směs Mix C , která je určena na pečení všech sladkých specialit: palačinek, lívanců, omelet, buchet a dalších dezertů a moučníků. Pokud raději než zákusky pečete chléb, vyzkoušejte mouku Mix B na pečení světlého chleba, rohlíků a dalších dobrot z kynutého těsta. Pro tmavý cereální chléb s vysokým obsahem vlákniny je určena směs Mix it Dunkel Rustico
Alergeny:
Výrobek může obsahovat sóju.
Skladování:
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Hmotnost: 1kg
Schär je společnost založená v roce 1922 v Jižním Tyrolsku, která se zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin.
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA
Winkelau 9, 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Itálie