Obrázek
Obrázek

Mouka směs na pečivo 1kg Balviten bez lepku

favorite_border favorite
balení 4ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ MOUKA NA CHLEBA ČI PIZZU

 

Tato bezlepková směs mouky se výborně hodí k pečení různých druhů chleba, housek, baget, ale také třeba pizzy a dalších pečených dobrot z kynutého těsta. S naší moukou, speciálně připravenou pro osoby s nesnášenlivostí lepku, si můžete nyní doma bezstarostně upéct jakékoli pečivo beze strachu z následků.

 

Pokud rádi pečete doma, jistě kromě Mix for Bread oceníte i další speciální bezlepkové mouky značky Balviten: pro pečení palačinek, pirohů či těstovin určitě vyzkoušejte Mix Flour, pro pečení dortů, waflí a sladkého pečiva zase Mix for Cake a pro pečení libovolného sladkého i slaného pečiva se pak skvěle hodí univerzální mouka Mix free.

 

Balviten je polská firma, která se zaměřuje na výrobu chutného bezlepkového chleba a dalšího pečiva, moučných směsí, zdravých a výživných sladkostí i chutných těstovin. Je evropským lídrem výrobců potravin pro osoby bojující s celiakií, fenylketonurií a s intolerancí lepku a autorem inovativní receptury chleba určeného pro osoby na Keto dietě. Posláním společnosti je podporovat zdravé stravování a vyváženou stravu při současném zachování výborné chuti výrobků a radosti z jídla.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřičný škrob, rýžová mouka, hrachový protein, sójový protein, pohanková mouka, glukóza, jablečná vláknina, hrachová vláknina, zahušťující látka: hydroxypropylmethylcelulóza, sůl

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)  

BEZ LAKTÓZY

BEZ VAJEC 

BEZ PŠENICE

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

 

 

RECEPT NA PEČENÍ:

SUROVINY: 500g Mix for Bread, 10g instantního nebo čerstvého droždí, 500ml vody, 1 lžíce oleje, 1 lžička soli

 

Ingredience by měly mít pokojovou teplotu.

 

1) Do misky nasypte směs, přidejte instantní kvasnice, sůl a vodu (čerstvé droždí nejprve rozpusťte ve vodě a přidejte k ostatním složkám).

2) Ingredience míchejte a pomalu k nim přitom přilijte olej. Hněťte těsto, až získáte homogenní hmotu. Těsto přeneste do formy vymazané tukem, přikryjte utěrkou a nechte asi 30 minut odpočívat - do té doby, než zdvojnásobí svůj objem.

3) Troubu zahřejte na 200°C (bez horkého vzduchu), na na dno trouby položte plech/ žáruvzdornou nádobu s teplou vodou. Vykynuté těsto vložte do trouby a pečte asi 50 minut. Po upečení vyklepněte z formy a nechte vychladnout.  

 

 

 

Výrobce:

Balviten Glutenfree Sp. z o.o. Spólka komandytowa, ul. Fabryczna 5, 41-100 Siemianowice Śląskie, Polsko

102785

Parametry

energetická hodnota kj
1553,000000
energetická hodnota kcal
366,000000
tuky
0,830000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,190000
sacharidy
81,000000
z toho cukry
4,000000
bílkoviny
1,800000
vláknina
1,400000
sůl
1,100000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit