Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek

Miso shiro z bílé rýže 400g Muso

favorite_border favorite

SHIRO MISO Z BÍLÉ RÝŽE

 

Shiro Miso je organické bílé miso s jemnou sladkou chutí, které se vyrábí fermentací sójových bobů s bílou rýží, mívá světle hnědou barvu, kratší fermentace a vyšší podíl rýže zajišťují jemnější a sladší chuť než klasické sójové miso. Fermentuje se tradičním způsobem přibližně1-3měsíce.

 

Složení:

rýže 35 %, voda, sójové boby, jedlá mořská sůl, alkohol 3 % (z třtinové šťávy), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae)

 

Použití: 

Miso lze přidávat do polévek, omáček a marinád, do pomazínek a dipů, lze s ním dochutit luštěniny a obiloviny, přidat jej do zeleninových pánví a v malém množství jej lze přidat do těsta na slané koláče nebo domácí chléb.

 

Naše nabídka misa obsahuje miso hatcho sójové , mugi z ječmene , shiro z bílé rýže a genmai z hnědé rýže.

 

Skladování:

Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.

Hmotnost: 400gr

 

MUSO CO.LTD. (známá i jako Muso From Japan) je japonský vývozce tradičních potravin, který působí od roku 1953. Specializuje se na makrobiotické a organické produkty, přičemž klade důraz na kvalitu, tradiční řemeslnou výrobu a suroviny bez GMO

 

Výrobce:

Kanemitsu Miso Co., Ltd.

628 Fuchu-cho, Fuchu-shi, Hiroshima 726-0005, Japonsko

pro: MUSO Co., Ltd.
1-2-12 Sonezaki, Kita-ku, Osaka 530-0057, Japonsko

160368

Parametry

energetická hodnota kj
780,000000
energetická hodnota kcal
184,000000
tuky
0,500000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,500000
sacharidy
33,000000
z toho cukry
19,000000
bílkoviny
10,000000
vláknina
3,800000
sůl
6,400000

Specifické reference