Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek

Miso mugi z ječmene 400g Muso

favorite_border favorite

MUGI MISO Z JEČMENE

 

Mugi Miso je miso, které se vyrábí fermentací sójových bobů s ječmenem, mívá světlejší až středně hnědou barvu, chuťově bývá sladší, jemnější a voňavější než klasické sójové miso. Fermentuje se tradičním způsobem přibližně rok v cedrových sudech a neprochází tepelnou úpravou, čímž si zachovává živé kultury, minerály a enzymy.

 

Složení:

sójové boby 58%, ječmen 29 %, jedlá mořská sůl, voda, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae.

 

Použití: 

Miso lze přidávat do polévek, omáček a marinád, do pomazínek a dipů, lze s ním dochutit luštěniny a obiloviny, přidat jej do zeleninových pánví a v malém množství jej lze přidat do těsta na slané koláče nebo domácí chléb.

 

Naše nabídka misa obsahuje miso hatcho sójové , mugi z ječmene , shiro z bílé rýže a genmai z hnědé rýže.

 

Skladování:

Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.

Hmotnost: 400gr

 

MUSO CO.LTD. (známá i jako Muso From Japan) je japonský vývozce tradičních potravin, který působí od roku 1953. Specializuje se na makrobiotické a organické produkty, přičemž klade důraz na kvalitu, tradiční řemeslnou výrobu a suroviny bez GMO

 

Výrobce:

Marukawa Miso Co., Ltd.
12-62 Sugisaki-cho, Echizen-shi, Fukui 915-0006, Japonsko

pro: MUSO Co., Ltd.
1-2-12 Sonezaki, Kita-ku, Osaka 530-0057, Japonsko

160367

Parametry

energetická hodnota kj
691,000000
energetická hodnota kcal
165,000000
tuky
5,800000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,800000
sacharidy
12,000000
z toho cukry
7,600000
bílkoviny
12,000000
vláknina
8,100000
sůl
9,600000

Specifické reference