


Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
MUGI MISO Z JEČMENE
Mugi Miso je miso, které se vyrábí fermentací sójových bobů s ječmenem, mívá světlejší až středně hnědou barvu, chuťově bývá sladší, jemnější a voňavější než klasické sójové miso. Fermentuje se tradičním způsobem přibližně rok v cedrových sudech a neprochází tepelnou úpravou, čímž si zachovává živé kultury, minerály a enzymy.
Složení:
sójové boby 58%, ječmen 29 %, jedlá mořská sůl, voda, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae.
Použití:
Miso lze přidávat do polévek, omáček a marinád, do pomazínek a dipů, lze s ním dochutit luštěniny a obiloviny, přidat jej do zeleninových pánví a v malém množství jej lze přidat do těsta na slané koláče nebo domácí chléb.
Naše nabídka misa obsahuje miso hatcho sójové , mugi z ječmene , shiro z bílé rýže a genmai z hnědé rýže.
Skladování:
Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Hmotnost: 400gr
MUSO CO.LTD. (známá i jako Muso From Japan) je japonský vývozce tradičních potravin, který působí od roku 1953. Specializuje se na makrobiotické a organické produkty, přičemž klade důraz na kvalitu, tradiční řemeslnou výrobu a suroviny bez GMO
Výrobce:
Marukawa Miso Co., Ltd.
12-62 Sugisaki-cho, Echizen-shi, Fukui 915-0006, Japonsko
pro: MUSO Co., Ltd.
1-2-12 Sonezaki, Kita-ku, Osaka 530-0057, Japonsko