


Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
SÓJOVÉ HATCHO MISO
Sójové Hatcho Miso je specifický druh fermentované sójové pasty, která se vyznačuje výraznou, zemitou chutí. „Hatcho“ označuje specifickou oblast (Okazaki) a metodu výroby misa, která je známá pro tmavé, velmi husté, dlouho fermentované miso s intenzivní chutí a nižším obsahem soli. Fermentuje se 2–3 roky v obrovských cedrových nádobách a obsahuje probiotika, enzymy a minerály.
Složení:
celé sójové boby 58 %, voda, jedlá mořská sůl, pražená sójová mouka, fermentační činidlo (Aspergillusoryzae)
Použití:
Miso lze přidávat do polévek, omáček a marinád, do pomazánek a dipů, lze s ním dochutit luštěniny a obiloviny, přidat jej do zeleninových pánví a v malém množství jej lze přidat do těsta na slané koláče nebo domácí chléb.
Naše nabídka misa obsahuje miso hatcho sójové , mugi z ječmene , shiro z bílé rýže a genmai z hnědé rýže.
Skladování:
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Hmotnost: 400gr
MUSO CO.LTD. (známá i jako Muso From Japan) je japonský vývozce tradičních potravin, který působí od roku 1953. Specializuje se na makrobiotické a organické produkty, přičemž klade důraz na kvalitu, tradiční řemeslnou výrobu a suroviny bez GMO
Výrobce:
Maruya Hatcho Miso Co., Ltd.
?444-0923 Aichi-ken, Okazaki-shi, Hatcho-cho, 52 Oukan-dori, Okazaki, Aichi, Japonsko
pro: MUSO Co., Ltd.
1-2-12 Sonezaki, Kita-ku, Osaka 530-0057, Japonsko