Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek

Miso hatcho sojové 400g Muso

favorite_border favorite

SÓJOVÉ HATCHO MISO

 

Sójové Hatcho Miso je specifický druh fermentované sójové pasty, která se vyznačuje výraznou, zemitou chutí. „Hatcho“ označuje specifickou oblast (Okazaki) a metodu výroby misa, která je známá pro tmavé, velmi husté, dlouho fermentované miso s intenzivní chutí a nižším obsahem soli. Fermentuje se 2–3 roky v obrovských cedrových nádobách a obsahuje probiotika, enzymy a minerály.

 

Složení:

celé sójové boby 58 %, voda, jedlá mořská sůl, pražená sójová mouka, fermentační činidlo (Aspergillusoryzae)

 

Použití: 

Miso lze přidávat do polévek, omáček a marinád, do pomazánek a dipů, lze s ním dochutit luštěniny a obiloviny, přidat jej do zeleninových pánví a v malém množství jej lze přidat do těsta na slané koláče nebo domácí chléb.

 

Naše nabídka misa obsahuje miso hatcho sójové , mugi z ječmene , shiro z bílé rýže a genmai z hnědé rýže.

 

Skladování:

Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

Hmotnost: 400gr

 

MUSO CO.LTD. (známá i jako Muso From Japan) je japonský vývozce tradičních potravin, který působí od roku 1953. Specializuje se na makrobiotické a organické produkty, přičemž klade důraz na kvalitu, tradiční řemeslnou výrobu a suroviny bez GMO

 

Výrobce:

Maruya Hatcho Miso Co., Ltd.
?444-0923 Aichi-ken, Okazaki-shi, Hatcho-cho, 52 Oukan-dori, Okazaki, Aichi, Japonsko

pro: MUSO Co., Ltd.
1-2-12 Sonezaki, Kita-ku, Osaka 530-0057, Japonsko

160366

Parametry

energetická hodnota kj
966,000000
energetická hodnota kcal
231,000000
tuky
10,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,900000
sacharidy
13,000000
z toho cukry
0,600000
bílkoviny
18,000000
vláknina
7,700000
sůl
10,700000

Specifické reference