Obrázek
Obrázek

Miso sojové (hatcho) BIO 300g Sunfood

favorite_border favorite
balení 12ks v kartonu

SÓJOVÉ HATCHO MISO BIO

 

Sójové Hatcho Miso je specifický druh fermentované sójové pasty, která se vyznačuje výraznou, zemitou chutí. „Hatcho“označuje specifickou oblast (Okazaki) a metodu výroby misa, která je známá pro tmavé, velmi husté, dlouho fermentované miso s intenzivní chutí a nižším obsahem soli. Fermentuje se 2–3 roky v obrovských cedrových nádobách a obsahuje probiotika, enzymy a minerály.

 

Složení:

sójové boby BIO, voda, mořská sůl, Aspergillus oryzae (Koji)

Vyrobeno přírodní fermentací.

 

Použití a příprava: 

Miso lze přidávat do polévek, omáček a marinád, do pomazánek a dipů, lze s ním dochutit luštěniny a obiloviny, přidat jej do zeleninových pánví a v malém množství jej lze přidat do těsta na slané koláče nebo domácí chléb. Miso pasta (1/4 polévkové lžíce na porci) se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky..

 

Naše nabídka misa od společnosti Mitoku (distr. Sunfood) obsahuje miso sójové hatcho BIO , rýžové BIO , ječmenné BIO , cizrnové BIO , bílé sušené a sladké bílé Marukura BIO

 

Alergeny:

Sójový výrobek.

 

Skladování:

Po otevření skladujte do 10°C

Hmotnost: 300gr

 

MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin.

 

Výrobce:

Mitoku Co., Ltd.

Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, Japonsko

102905

Parametry

energetická hodnota kj
1028,000000
energetická hodnota kcal
246,000000
tuky
11,800000
z toho nasycené mastné kyseliny
2,100000
sacharidy
7,300000
z toho cukry
0,800000
bílkoviny
23,400000
sůl
8,800000

Specifické reference