

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
SÓJOVÉ HATCHO MISO BIO
Sójové Hatcho Miso je specifický druh fermentované sójové pasty, která se vyznačuje výraznou, zemitou chutí. „Hatcho“označuje specifickou oblast (Okazaki) a metodu výroby misa, která je známá pro tmavé, velmi husté, dlouho fermentované miso s intenzivní chutí a nižším obsahem soli. Fermentuje se 2–3 roky v obrovských cedrových nádobách a obsahuje probiotika, enzymy a minerály.
Složení:
sójové boby BIO, voda, mořská sůl, Aspergillus oryzae (Koji)
Vyrobeno přírodní fermentací.
Použití a příprava:
Miso lze přidávat do polévek, omáček a marinád, do pomazánek a dipů, lze s ním dochutit luštěniny a obiloviny, přidat jej do zeleninových pánví a v malém množství jej lze přidat do těsta na slané koláče nebo domácí chléb. Miso pasta (1/4 polévkové lžíce na porci) se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky..
Naše nabídka misa od společnosti Mitoku (distr. Sunfood) obsahuje miso sójové hatcho BIO , rýžové BIO , ječmenné BIO , cizrnové BIO , bílé sušené a sladké bílé Marukura BIO.
Alergeny:
Sójový výrobek.
Skladování:
Po otevření skladujte do 10°C
Hmotnost: 300gr
MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin.
Výrobce:
Mitoku Co., Ltd.
Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, Japonsko