Obrázek
Obrázek

Miso rýžové červené BIO 300g Sunfood

favorite_border favorite

MISO RÝŽOVÉ ČERVENÉ BIO

 

Rýžové miso je oblíbené nepasterizované miso vyrobené z BIO sójových bobů a BIO rýže plné aktivních enzymů, vitamínů a minerálů. Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Fermentuje se přibližně rok. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje zemité a slané tóny.

 

Složení:

sójové boby BIO, rýže BIO, mořská sůl, voda, koji (Aspergillus oryzae)

Vyrobeno přírodní fermentací.

 

Použití a příprava: 

Miso lze přidávat do polévek, omáček a marinád, do pomazánek a dipů, lze s ním dochutit luštěniny a obiloviny, přidat jej do zeleninových pánví a v malém množství jej lze přidat do těsta na slané koláče nebo domácí chléb. Miso pasta (1/4 polévkové lžíce na porci) se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky.

 

Naše nabídka misa od společnosti Mitoku (distr. Sunfood) obsahuje miso sójové hatcho BIO , rýžové BIO , ječmenné BIO , cizrnové BIO , bílé sušené a sladké bílé Marukura BIO

 

Alergeny:

Sójový výrobek.

 

Skladování:

Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření skladujte do 10°C

Hmotnost: 300gr

 

MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin.

 

Výrobce:

Mitoku Co., Ltd.

Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, Japonsko

103182

Parametry

energetická hodnota kj
662,000000
energetická hodnota kcal
158,000000
tuky
6,100000
z toho nasycené mastné kyseliny
1,200000
sacharidy
10,400000
z toho cukry
7,000000
bílkoviny
12,000000
sůl
12,700000

Specifické reference