Obrázek
Obrázek

Cukr citronový BIO 20g Amylon bez lepku

favorite_border favorite
balení 40ks v kartonu

BEZLEPKOVÝ CITRONOVÝ CUKR BIO

 

Bezlepkový citronový cukr v bio kvalitě je sladidlo, které kombinuje přírodní Bio třtinový cukr s přírodními látkami, které se nacházejí v citronové kůře a esencí z citronu. Bio citronový cukr je vyráběn z biologicky pěstovaných citronů, které jsou pěstovány bez použití pesticidů a chemických hnojivTento cukr dodává přírodní citronovou chuť a velmi osvěžující vůni do vašich pokrmů. Jeho citrusová esence může dodat jídlu nebo nápoji svěžest a jemnou kyselost. Přírodní látky obsažené v bio citronovém cukru, jako jsou vitamíny, minerály a antioxidanty, které se nacházejí i v citronové kůře, mohou mít příznivý vliv pro organismus.

Třtinový cukr je přírodní sladidlo získávané z cukrové třtiny, které je často preferováno pro svůj přírodní původ a bohatou chuť. Třtinový cukr je oblíbenou alternativou bílého rafinovaného cukru. Má jemnou karamelovou chuť a obsahuje více přírodních látek, jako jsou například minerály.

 

Složení: 

BIO třtinový cukr, BIO sušená citrónová kůra mletá (2,5%), citrónové aroma.

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg)

 

Použití:

BIO citrónový cukr slouží ke zvýraznění chuti piškotových třených, lineckých a kynutých těst. Lze s ním ochucovat krémy, zmrzliny, dezerty, nápoje a polevy, lze jej použít jako sladidlo do čaje, limonád, koktejlů, dezertů, pečiva a mnoha dalších pokrmů. Jeho svěží chuť a citrusový nádech se hodí do mnoha receptů a může tak vašim kulinářským výtvorům dodat zvláštní osvěžující rozměr.

 

Nabídka cukrů od společnosti Amylon obsahuje cukr citronový , skořicový a vanilkový

 

Skladování: 

Skladujte v suchu.

Hmotnost: 20gr

 

Amylon je česká firma z Vysočiny, která vznikla roku 1912, specializuje se na výrobu potravinářských výrobků. 

 

Výrobce:

Amylon, a. s.
Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, Česká republika

100121

Parametry

energetická hodnota kj
1673,000000
energetická hodnota kcal
394,000000
tuky
0,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
98,000000
z toho cukry
96,000000
bílkoviny
0,000000
vláknina
0,000000
sůl
0,000000

Specifické reference