Obrázek (1)
Obrázek (1)

Ciabatta světlá k dopečení 200g Schar bez lepku

favorite_border favorite
balení 6ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ "ITALSKÁ HOUSKA" K DOPEČENÍ

 

Toto jemné, vláčné pečivo na první pohled zaujme svým tvarem a velkými vzduchovými bublinami.

 

Už samotný název "ciabatta" v italštině znamená pantofl či bačkora, za což vděčí právě svému podlouhému, širokému, nepravidelnému tvaru. První ciabbatty vznikly v Benátkách v dílně dvou pekařů, jako odezva a reakce na stále rostoucí oblibu francouzských baget.

Charakteristických velkých bublin pak pekaři dosáhli pomocí minimálního míchání a velkého množství vody v těstě.

 

Vynikající je potřená máslem nebo namáčená v olivovém oleji a balsamiku.

Před pečením housku lehce navlhčete vodou a pak pečte přibližně 8-10 minut v předehřáté troubě na 200 °C.

 

Pokud máte raději celozrnné pečivo, jistě Vás okouzlí vícezrnná Ciabatta rustica od Schär.

 

 

SLOŽENÍ:

voda, kukuřičný škrob, kváskové těsto 12% (rýžová mouka, pitná voda), kukuřičná mouka, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; sójová bílkovina, slunečnicový olej, pekařské droždí, extra panenský olivový olej 0,9%, jedlá sůl, okyselovač chuti: kyselina vinná a kyselina citrónová

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20mg/ kg)

BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC a PŠENICE

 

Může obsahovat stopy lupiny, hořčice a sezamu, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají výše jmenované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Baleno v ochranné atmosféře.

 

 

 

Výrobce:

Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy

160010

Parametry

energetická hodnota kj
969,000000
energetická hodnota kcal
230,000000
tuky
3,300000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,600000
sacharidy
42,000000
z toho cukry
3,900000
bílkoviny
4,600000
vláknina
6,800000
sůl
1,200000
hmotnost
200,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit