Obrázek
Obrázek

Kukuřičný škrob BIO 200g Amylon bez lepku

favorite_border favorite
balení 10ks v kartonu

BEZLEPKOVÝ KUKUŘIČNÝ ŠKROB BIO

 

Bezlepkový kukuřičný škrob v bio kvalitě je vyráběn z kukuřičného škrobu, který je získáván z pouze biologicky pěstované kukuřice. To znamená, že kukuřice je pěstována bez použití chemických hnojiv, pesticidů a geneticky modifikovaných organismů. BIO kukuřičný škrob neobsahuje umělá barviva, konzervanty ani jiné chemické přísady. Je to čistý a přírodní produkt bez chuti, který se používá jako zahušťovadlo. Má neutrální chuť a snadno se rozpouští ve studené vodě.

 

Složení: 

BIO kukuřičný škrob

 

Použití:

Kukuřičný škrob je všestranný pomocník v kuchyni. Lze jej použít jako zahušťovadlo do omáček, polévek, dezertů a dalších pokrmů nebo pro nakládání masa. Rychle zahušťuje a dává pokrmům hladkou a lehkou konzistenci. Může být použit jako alternativa klasické mouky nebo jako doplněk do pečiva. Bývá používán ke zjemnění těst na koláče či dorty nebo k nastavování krémů.

 

Z dalších praktických bezlepkových pomůcek do kuchyně můžete vyzkoušet také bio kypřící prášek do pečiva nebo kypřící prášek do perníku

 

Skladování: 

Skladujte v suchu.

Hmotnost: 200gr

 

Amylon je česká firma z Vysočiny, která vznikla roku 1912, specializuje se na výrobu potravinářských výrobků. 

 

Výrobce:

Amylon, a. s.
Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, Česká republika

100124

Parametry

energetická hodnota kj
1498,000000
energetická hodnota kcal
353,000000
tuky
0,500000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,100000
sacharidy
87,000000
z toho cukry
0,000000
bílkoviny
0,500000
vláknina
0,000000
sůl
0,010000

Specifické reference