Obrázek
Obrázek

Agar prášek BIO 10g Amylon bez lepku

favorite_border favorite
balení 20ks v kartonu

BEZLEPKOVÝ AGAR BIO

 

Agar je rostlinná, bezlepková želatina v prášku vyrobená z mořských řas, která je přírodním zahušťovadlem, velmi oblíbeným a používaným v asijské kuchyni. Obsahuje řadu vitamínů a minerálních látek jako je například vápník, hořčík a jód, dále obsahuje kyselinu listovou. 

 

Složení: 

agar BIO 

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg) 

 

Použití a příprava:

BIO agar lze využít na slano i na sladko, do krémů, polev, pudingů, na dortové želé a na přípravu aspiků. (10g) agaru promíchejte v 1 litru studené vody a podle potřeby přislaďte. Vařte za stálého míchání po dobu 3 minut. Po uvaření nehte mírně vychladnout. Nalejte do formy a nechte mírně vychladnout. BIO agar můžete připravit i z ovocné šťávy, džusu apod.

 

Skladování: 

Skladujte v suchu.

Hmotnost: 10gr

 

Amylon je česká firma z Vysočiny, která vznikla roku 1912, specializuje se na výrobu potravinářských výrobků. 

 

Výrobce:

Amylon, a. s.
Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, Česká republika

103751

Parametry

energetická hodnota kj
700,000000
energetická hodnota kcal
167,000000
tuky
0,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
0,400000
z toho cukry
0,400000
bílkoviny
0,000000
sůl
1,250000

Specifické reference