Obrázek
Obrázek

KIMIFINNE Bio tyčinky s kečupem 30g

favorite_border favorite
balení 15ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ KUKUŘIČNÉ TYČINKY S KEČUPEM

 

Dětské BIO kukuřičné tyčinky KimiFinne s příchutí kečupu se hodí pro každého malého neposedu, ale pochutnají si na nich samozřejmě i dospělí. Jsou skvělou zdravou alternativou klasických tyčinek, které děti zdravě zasytí a navíc i zabaví. 

 

Tyto 100% přírodní veganské bio tyčinky jsou vyrobeny z organických ingrediencí, obsahují tak pouze přírodní suroviny a neobsahují lepek ani alergeny, takže se skvěle hodí pro bezlepkovou dietu i pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Skvěle je pak využijete jako svačinku do školy nebo snack na výlety.

 

Kukuřičné tyčinky s kečupem KimiFinne máme i v dalších typových a chuťových obměnách. Můžete tak ochutnat třeba srdíčka se slaným karamelem nebo sýrové tortilly.

 

Kromě této řady nabízí slovenská značka McLloyds celou paletu bezlepkových specialit pro děti! Vyzkoušet tak můžete třeba křupky pro ty nejmenší, Little Angel, ve dvou variacích: kukuřičné křupky Angelina ve tvaru kachniček (s jahodovo-jablečnou anebo mrkvovo-jablečnou příchutí) a mrkvovo-dýňové křupky Teddy ve tvaru medvídků. Dále neváhejte ochutnat dětské křupky Bio Kids (křupky z červené řepykřupky s příchutí mrkve anebo křupky se špenátem), řadu křupek ve tvaru dinosaurů BioSaurus (křupky s příchutí kečupukřupky se sýrem anebo křupky s mořskou solía nakonec kukuřičná srdíčka Lil Ones (s příchutěmi banán a mango a jablko se skořicí). 

 

Dále firma McLloys vyrábí také speciální sérii pečených bezlepkových brambůrků Chips Bops (s příchuti mořské soli, paprikové a smetanové brambůrky s cibulkou), bezlepkové bio vegan brambůrky Vegee s příchutí mořské soli a zeleniny a také amarantové chipsy s mořskou solí a s příchutí rajčat a bazalky.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřice* 80 %, slunečnicový olej* 12%, složka s příchutí kečupu* 8 % (nerafinovaný třtinový cukr*, rajčata*, sůl, prášek z citronové šťávy* [citronová šťáva*, maltodextrin*], cibule*, kvasnicový extrakt*, koření* [česnek*, pepř*, hřebíček*, skořice*]; paprikový extrakt*) 

(*z kontrolovaného ekologického zemědělství)

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ SÓJI

BEZ SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ

 

Extrudovaný výrobek, ochucený

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením a teplem.

102702

Parametry

energetická hodnota kj
1767,000000
energetická hodnota kcal
420,000000
tuky
12,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
1,100000
sacharidy
68,000000
z toho cukry
4,600000
bílkoviny
8,100000
vláknina
3,700000
sůl
1,600000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit