Obrázek
Obrázek

Amarantové lupínky rajče/bazalka 65g McLLOYDS

favorite_border favorite
balení 12ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ KUKUŘIČNO-BRAMBOROVÉ LUPÍNKY S RAJČATY A BAZALKOU

 

Tyto pečené kukuřičné brambůrky s rajčaty a bazalkou se výborně hodí pro bezlepkovou dietu a jsou skvělou volbou pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Skvěle je třeba využijete k mlsání, ale také jako svačinku do práce či školy nebo jako snack na cesty a na výlety.

 

Druhou variantou těchto rajčatových brambůrků je příchuť mořské soli. Mimo amaratových pak můžete ochutnat také další, speciální sérii bezlepkových pečených brambůrků Chips Bops (s příchuti mořské soli, paprikové či smetanové brambůrky s cibulkou) anebo bezlepkové bio veganské brambůrky Vegee s příchutí mořské soli a zeleniny.

 

Kromě brambůrků nabízí slovenská značka McLloyds celou paletu bezlepkových specialit pro děti! Vyzkoušet tak můžete třeba křupky pro ty nejmenší, Little Angel, ve dvou variacích: kukuřičné křupky Angelina ve tvaru kachniček (s jahodovo-jablečnou anebo mrkvovo-jablečnou příchutí) a mrkvovo-dýňové křupky Teddy ve tvaru medvídků. Dále neváhejte ochutnat dětské křupky Bio Kids (křupky z červené řepykřupky s příchutí mrkve anebo křupky se špenátem), řadu křupek ve tvaru dinosaurů BioSaurus (křupky s příchutí kečupukřupky se sýrem anebo křupky s mořskou solía nakonec nezapomeňte na sýrové tortillysrdíčka se slaným karamelem nebo kukuřičné tyčinky s kečupem z řady KimiFinne.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřice, bramborový škrob, slunečnicový olej, bramborové vločky, amarantová mouka 5%, ochucující složka s příchutí kečupu 4% (cukr, rajčata, jedlá sůl, citronová šťáva v prášku [citronová šťáva, maltodextrin], cibule, kvasnicový extrakt, koření [česnek, pepř, hřebíček, skořice]; paprikový extrakt); jedlá sůl 1%, mrkvový džus, bazalka 0,1%

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením a teplem. Otevřené balení vždy dobře uzavřete, uložte na tmavém místě a spotřebujte do dvou dnů.

122655

Parametry

energetická hodnota kj
1771,000000
energetická hodnota kcal
420,000000
tuky
9,200000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,800000
sacharidy
77,200000
z toho cukry
2,500000
bílkoviny
4,600000
vláknina
5,000000
sůl
1,320000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit