Obrázek
Obrázek

Amarantové lupínky mořská sůl 65g McLLOYDS

favorite_border favorite
balení 12ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ KUKUŘIČNO-BRAMBOROVÉ LUPÍNKY S AMARANTEM A MOŘSKOU SOLÍ

 

Tyto pečené kukuřičné brambůrky s mořskou solí a amaranthem se výborně hodí pro bezlepkovou dietu a jsou skvělou volbou pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Skvěle je třeba využijete k mlsání, ale také jako svačinku do práce či školy nebo jako snack na cesty a na výlety.

 

Druhou variantou těchto slaných brambůrků je příchuť rajče a bazalka. Mimo amaratových můžete ochutnat také další speciální sérii bezlepkových, pečených brambůrků Chips Bops (s příchuti mořské soli, paprikové či smetanové brambůrky s cibulkou) anebo bezlepkové bio veganské brambůrky Vegee s příchutí mořské soli a zeleniny.

 

Kromě brambůrků nabízí slovenská značka McLloyds celou paletu bezlepkových specialit pro děti! Vyzkoušet tak můžete třeba křupky pro ty nejmenší, Little Angel, ve dvou variacích: kukuřičné křupky Angelina ve tvaru kachniček (s jahodovo-jablečnou anebo mrkvovo-jablečnou příchutí) a mrkvovo-dýňové křupky Teddy ve tvaru medvídků. Dále neváhejte ochutnat dětské křupky Bio Kids (křupky z červené řepykřupky s příchutí mrkve anebo křupky se špenátem), řadu křupek ve tvaru dinosaurů BioSaurus (křupky s příchutí kečupukřupky se sýrem anebo křupky s mořskou solía nakonec nezapomeňte na sýrové tortillysrdíčka se slaným karamelem nebo kukuřičné tyčinky s kečupem z řady KimiFinne.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřice, bramborový škrob, slunečnicový olej, bramborové vločky, amarantová mouka 5%, ochucující složka s mořskou solí 3,5% (maltodextrin, mořská sůl 18%, přírodní aroma, slunečnicový olej), jedlá sůl 1%, mrkvová šťáva, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením a teplem. Otevřené balení vždy dobře uzavřete, uložte na tmavém místě a spotřebujte do dvou dnů.

122654

Parametry

energetická hodnota kj
1805,000000
energetická hodnota kcal
428,000000
tuky
10,600000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,900000
sacharidy
76,700000
z toho cukry
1,000000
bílkoviny
4,500000
vláknina
4,500000
sůl
1,600000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit