Obrázek
Obrázek

KIMIFINNE Bio kukuřičné tortilly sýr 30g McLLOYDS

favorite_border favorite
balení 15ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ KUKUŘIČNÉ TORTILLY SE SÝREM

 

Dětské BIO kukuřičné tortilly KimiFinne s příchutí sýra se hodí pro každého malého neposedu, ale pochutnají si na nich samozřejmě i dospělí. Jsou skvělou zdravou alternativou klasických mexických brambůrků, které děti zdravě zasytí a navíc i zabaví. 

 

Tyto 100% přírodní trojúhelníkové brambůrky jsou vyrobeny z organických ingrediencí, obsahují tak pouze přírodní suroviny a neobsahují lepek, takže se skvěle hodí pro bezlepkovou dietu, stejně jako pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Skvěle je pak využijete také jako svačinku do školy nebo snack na výlety.

 

Sýrové tortilly KimiFinne máme i v dalších typových a chuťových obměnách. Můžete tak ochutnat třeba srdíčka se slaným karamelem nebo kukuřičné tyčinky s kečupem.

 

Kromě této řady nabízí slovenská značka McLloyds celou paletu bezlepkových specialit pro děti! Vyzkoušet tak můžete třeba křupky pro ty nejmenší, Little Angel, ve dvou variacích: kukuřičné křupky Angelina ve tvaru kachniček (s jahodovo-jablečnou anebo mrkvovo-jablečnou příchutí) a mrkvovo-dýňové křupky Teddy ve tvaru medvídků. Dále neváhejte ochutnat dětské křupky Bio Kids (křupky z červené řepykřupky s příchutí mrkve anebo křupky se špenátem), řadu křupek ve tvaru dinosaurů BioSaurus (křupky s příchutí kečupukřupky se sýrem anebo křupky s mořskou solía nakonec kukuřičná srdíčka Lil Ones (s příchutěmi banán a mango a jablko se skořicí). 

 

Dále firma McLloys vyrábí také speciální sérii pečených bezlepkových brambůrků Chips Bops (s příchuti mořské soli, paprikové a smetanové brambůrky s cibulkou), bezlepkové bio vegan brambůrky Vegee s příchutí mořské soli a zeleniny a také amarantové chipsy s mořskou solí a s příchutí rajčat a bazalky.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřice* 88 %, složka se sýrovou příchutí* 6 % (dextróza*, sůl, cukr*, sýr čedar* 8,5%, cibule*, bramborový škrob*, paprika*, česnek*, extrakt z papriky*, slunečnicový olej*), slunečnicový olej*

(*z kontrolovaného ekologického zemědělství)

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ SÓJI

BEZ SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ

 

Pufovaný výrobek, ochucený

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením a teplem.

102669

Parametry

energetická hodnota kj
1698,000000
energetická hodnota kcal
402,000000
tuky
6,800000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,900000
sacharidy
77,000000
z toho cukry
2,900000
bílkoviny
6,900000
vláknina
2,500000
sůl
1,500000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit