Obrázek
Obrázek

KIMIFINNE Bio kukuřičná srdíčka slaný karamel 30g McLLOYDS

favorite_border favorite
balení 15ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ KUKUŘIČNÁ SRDÍČKA S KARAMELEM 

 

Dětská BIO kukuřičná srdíčka KimiFinne s příchutí slaného karamelu se hodí pro každého malého neposedu, ale pochutnají si na nich samozřejmě i dospělí. Jsou skvělou zdravou alternativou klasického smaženého snacku, které děti zdravě zasytí a navíc i zabaví. 

 

Tyto 100% přírodní srdíčka jsou vyrobena z organických ingrediencí, obsahují tak pouze přírodní suroviny a naopak neobsahují lepek, takže se skvěle hodí pro bezlepkovou dietu, anebo pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Skvěle je pak využijete jako svačinku do školy nebo snack na výlety.

 

Srdíčka se slaným karamelem KimiFinne máme i v dalších typových a chuťových obměnách. Můžete tak ochutnat třeba sýrové tortilly nebo kukuřičné tyčinky s kečupem.

 

Kromě této řady nabízí slovenská značka McLloyds celou paletu bezlepkových specialit pro děti! Vyzkoušet tak můžete třeba křupky pro ty nejmenší, Little Angel, ve dvou variacích: kukuřičné křupky Angelina ve tvaru kachniček (s jahodovo-jablečnou anebo mrkvovo-jablečnou příchutí) a mrkvovo-dýňové křupky Teddy ve tvaru medvídků. Dále neváhejte ochutnat dětské křupky Bio Kids (křupky z červené řepykřupky s příchutí mrkve anebo křupky se špenátem), řadu křupek ve tvaru dinosaurů BioSaurus (křupky s příchutí kečupukřupky se sýrem anebo křupky s mořskou solía nakonec kukuřičná srdíčka Lil Ones (s příchutěmi banán a mango a jablko se skořicí). 

 

Dále firma McLloys vyrábí také speciální sérii pečených bezlepkových brambůrků Chips Bops (s příchuti mořské soli, paprikové a smetanové brambůrky s cibulkou), bezlepkové bio vegan brambůrky Vegee s příchutí mořské soli a zeleniny a také amarantové chipsy s mořskou solí a s příchutí rajčat a bazalky.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřice* 77 %, slunečnicový olej* 14%, slané karamelové koření* 9 % (cukr*, sušené mléko*, mořská sůl, přírodní karamelové aroma, kakaový prášek*, karamelový cukr*) 

(*z kontrolovaného ekologického zemědělství)

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ SÓJI

BEZ SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ

 

Extrudovaný výrobek, ochucený

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením a teplem.

102672

Parametry

energetická hodnota kj
1881,000000
energetická hodnota kcal
448,000000
tuky
15,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
1,600000
sacharidy
67,000000
z toho cukry
4,700000
bílkoviny
8,900000
vláknina
4,500000
sůl
0,230000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit