Obrázek
Obrázek

Kuzu kořenový škrob BIO 50g Mitoku

favorite_border favorite

KUZU KOŘENOVÝ ŠKROB BIO

 

Kořenový škrob Kuzu je škrob získaný z japonského vinného keře Pueraria lobata Je to jemný bílý prášek, který má dobré pojivové, zahušťovací a želírovací vlastnosti, proto se používá jako zahušťovadlo do jídel, do bezlepkového pečení a jako alternativa vajec v rostlinné kuchyni. Kuzu má neutrální chuť a rozpouští se v teplých i studených tekutinách. 

 

Složení: 

sušený kořen kuzu (Pueraria lobata) BIO

 

Použití a příprava: 

Kuzu škrob se využívá k zahušťování polévek, omáček, pudinků a dalších pokrmů, k bezlepkovému pečení, kde pomáhá dosáhnout lehké a nadýchané textury těsta. Lze jej použít jako pojivo v rostlinné kuchyni jako alternativu vajec. Dobře želíruje, což ho činí vhodným pro přípravu želé, dezertů a domácí zmrzliny. Na omáčky a šťávy použijte 1 polévkovou lžíci drceného kuzu (rozmačkejte vypouklou stranou lžíce) na šálek tekutiny a 2 pol. lžíce na šálek pro želírovací tekutinu. Rozpusťte kuzu v adekvátním množství studené vody a ke konci vaření jej smíchejte s dalšími ingrediencemi. Stáhněte plamen a za stálého míchání povařte na mírném plameni, dokud kuzu nezprůsvitní.

 

Naše nabídka kořenového škrobu obsahuje Arrowroot kořenový škrob a Kuzu kořenový škrob.  

 

Skladování: 

Skladujte v suchu, chladu a temnu.

Hmotnost: 50gr

 

MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin.

 

Výrobce:

Mitoku Co., Ltd.

Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, Japonsko

103179

Parametry

energetická hodnota kj
1454,000000
energetická hodnota kcal
342,000000
tuky
0,200000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
84,700000
z toho cukry
0,000000
bílkoviny
0,300000
sůl
0,050000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit