Obrázek
Obrázek

Želatina 20g BIO Amylon bez lepku

favorite_border favorite
balení 15ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ ŽELATINA BIO

 

Bezlepková želatina v bio kvalitě je přírodní zahušťovadlo živočišného původu, které je ideální pro přípravu dortového či koláčového želé, aspiků a tlačenek. Je dobře rozpustná, výborně drží tvar a je vyrobena z živočišného kolagenu pocházejícího pouze z bio chovů. Hlavní složkou želatiny je kolagen, který je strukturálním bílkovinným prvkem v těle. Želatina má nízký obsah kalorií a tuku, což ji činí vhodnou součástí nízkokalorických diet.

 

Složení: 

BIO vepřová želatina jedlá v prášku

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg)

 

Použití:

Bio želatina má bohaté využití v kuchyni, jak nasladko, tak i naslano. Používá se do krémů, polev, pudingů, oblíbená je jako dortové či koláčové želé a hodí se i na přípravu aspiků nebo do tlačenek. Lze ji využíti jako želírující činidlo nebo ztužovadlo.

 

Skladování: 

Skladujte v suchu.

Hmotnost: 20gr

 

Amylon je česká firma z Vysočiny, která vznikla roku 1912, specializuje se na výrobu potravinářských výrobků. 

 

Výrobce:

Amylon, a. s.
Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, Česká republika

103764

Parametry

energetická hodnota kj
1435,000000
energetická hodnota kcal
342,000000
tuky
0,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
0,000000
z toho cukry
0,000000
bílkoviny
84,000000
sůl
0,080000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit