Obrázek
Obrázek

Lotus kořen sušený 20g Sunfood

favorite_border favorite

LOTUS KOŘEN

 

Lotosový kořen je v asijské kuchyni a tradiční medicíně ceněn pro své kulinářské i léčebné vlastnosti. V kuchyni se používá pro svou jedinečnou texturu a jemně nasládlou chuť v polévkách, stir-fry, dušených pokrmech a jako příloha. Lotosový kořen je bohatý na vitamíny, minerály a vlákninu, konkrétně vitamín C a B6, draslík, železo a měď . Obsahuje antioxidanty, flavonoidy, saponiny, polyfenoly a prebiotickou vlákninu inulin.

 

Složení: 

sušený kořen lotusu

 

Použití a příprava: 

Sušený kořen namočíme na cca 2 hodiny do vody. Poté jej vaříme se zeleninou. Často se přidává do polévek, stir-fry pokrmů a dušených jídel. Z lotusového kořene lze připravit také čaj - povaříme 10 minut.   

 

Skladování: 

Skladujte v suchu a chladu.

Hmotnost: 20gr

 

MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin.

 

Výrobce:

Mitoku Co., Ltd.

Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, Japonsko

103180

Specifické reference