Obrázek
Obrázek

Kukicha BIO 85g Mitoku

favorite_border favorite

Kukicha BIO:

lahodně jemný, zklidňující pražený čaj hřejivě hnědé barvy, s bohatým aroma vyrábí se z větviček, zbytků stonků a lístků, které zůstaly po sklizni čaje Sencha

Návod na přípravu čajů Hojicha a Kukicha:

Hojicha BIO a Kukicha BIO patří mezi japonské čaje, které jsou nejjednodušší na přípravu.

Tyto pražené čaje je možné také povařit. pro přípravu dvou šálků nasypeme do čajové konvičky dvě čajové lžičky čaje (nebo i více, podle naší chuti) a zalijeme 300 ml vroucí vody necháme louhovat 2 minuty.(případně 3 – 5 minut pro silnější chuť čaje) a scedíme

čaj si můžeme vychutnat horký ale i vychlazený

103178

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit