Obrázek
Obrázek

Mrkvánky s povidlovou náplní 150g bez lepku

favorite_border favorite
balení 20ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ HUKVALDSKÉ MRKVÁNKY

 

Hukvaldské Mrkvánky jsou jemné pečivo z těsta, do kterého je přidaná mrkev a bohatá povidlová či hrušková náplň. Je to výborná, chutná cukrovinka, ideální zejména ke kávě nebo čaji.

Brzy si našly své příznivce i za hranicemi Beskyd a jejich chuť si postupně zamilovali i lidé v dalších regionech.  

 

Mrkvánky se vyrábí z čerstvé mrkve, která je významným zdrojem vlákniny a neobsahují konzervanty ani barviva, takže se hodí i jako chutná svačinka pro děti. Díky svému složení a vynikající chuti se staly velmi oblíbenými.

 

V podhůří Moravskoslezských Beskyd společnost Martina Bakery už 30 let vyrábí mrkvánky převážně ručně z těch nejkvalitnějších surovin podle původní, tradiční rodinné receptury babiček, předávané z generace na generaci. Pečlivě přitom vybírají kvalitní české suroviny od lokálních dodavatelů a podporují tak místní farmáře.

 

 

SLOŽENÍ:

TĚSTO: kukuřičný škrob, mrkev 30%, kukuřičná mouka, palmový a řepkový olej, sojová krupice, cukr, vaječný žloutek, sůl, emulgátor: sojový lecitin, zahušťovadlo: guma guar; kypřící látky: uhličitan sodný a disforečnan sodný, aroma

NÁPLŇ: Švestková povidla 40% (švestky 70%, jablka, cukr, voda, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; aroma)

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

 

 


SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu při teplotě max. 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

 

 

Výrobce:

Martina bakery s.r.o., Bělská 601, 739 21 Pasakov, Česká republika

100643

Parametry

energetická hodnota kj
1699,000000
energetická hodnota kcal
413,000000
tuky
16,750000
z toho nasycené mastné kyseliny
7,300000
sacharidy
62,290000
z toho cukry
30,730000
bílkoviny
2,500000
vláknina
0,000000
sůl
0,080000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit