Obrázek
Obrázek

Ostropestřec semínko drcený 250g IPJ NATUR

favorite_border favorite
balení 20ks v kartonu

OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ - PLOD DRCENÝ

Doplněk stravy

Složení: ostropestřec mariánský plod drcený

 

Ostropestřec mariánský, nebo také "stříbrný bodlák" či "kristova koruna", je dvouletá bylinka původem ze Středomoří.

Léčivou částí rostlinky jsou právě semínka ostropestřece, díky obsahu aktivních látek, kterými jsou flavonoidy, sillimarin a silybin. Tyto látky mají hepatoprotektivními účinky a chrání játra před poškozením a ztučněním.

Tato chutná, zdravá semínka se výborně hodí do vašich jogurtů, salátů a kaší.

Mohou proto pomoci k pročištění, normální funkci a regeneraci jater a přispívat k normálnímu trávení a přirozené obranyschopnosti a detoxikaci organismu.

 

Doporučené denní dávkování: Užívat 1 - 3x denně čajovou lžičku (cca 2 g) drceného plodu, nejlépe před jídlem. Prášek je také možno nasypat na chléb s máslem nebo vmíchat do jogurtu nebo kaše.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou vyváženou stravu a zdravý životní styl. Těhotné a kojící ženy a děti od 3 let mohou užívat pouze po poradě s lékařem. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Kromě drceného plodu si můžete vyzkoušet také celý plod ostropestřece, který se výborně hodí například k přípravě čaje.

 

 

PESTREC MARIÁNSKY - DRVENÝ PLOD

Výživový doplnok

Zloženie: pestrec mariánsky plod drvený

 

Pestrec mariánsky alebo tiež "strieborný bodliak" či "kristova koruna", je dvojročná bylinka pôvodom zo Stredomoria.

Liečivou časťou rastlinky sú práve semienka pestreca, vďaka obsahu aktívnych látok, ktorými sú flavonoidy, sillimarín a sibybín. Tieto látky majú hepatoprotektívne účinky a chráni pečeň pred poškodením, stučnením.

Tieto chutné, zdravé semienka sa výborne hodia do vašich jogurtov, šalátov a kaší.

Môžu preto pomocť k prečisteniu, normálnej funkcii a regenerácii pečene, prispievať k normálnemu tráveniu a prirodzenej obranyschopnosti a detoxikácii organizmu.

 

Odporúčaná denná dávka: Užívať 1 - 3x denne čajovú lyžičku (cca 2 g) drveného plodu, najlepšie pred jedlom. Prášok je tiež možné nasypať na chlieb s maslom alebo vmiešať do jogurtu alebo kaše.

Upozornenie: Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Dbajte na rôznorodú vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Tehotné a dojčiace ženy a deti od 3 rokov môžu užívať len po porade s lekárom. Skladujte v suchu a pri teplote do 25 °C. Ukladajte mimo dosahu malých detí.

 

103063

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit