Obrázek
Obrázek

Krém mandlový bez cukru na vaření 200 ml BIO Ecomil bez lepku

favorite_border favorite
balení 24ks v kartonu

KRÉM NA VAŘENÍ MANDLOVÝ BEZLEPKOVÝ BIO

 

Mandlový krém na vaření bez cukru je rostlinnou alternativou klasické živočišné smetany. Tato mandlová alternativa smetany v biokvalitě je zcela veganská, neobsahuje lepek ani laktózu. Má příjemnou, sladkou chuť kokosu, bílou barvu a středně hustou konzistenci, která se výborně hodí do studené i teplé kuchyně. Při vaření se nesráží.

 

Složení: 

voda, mandle* (7 %), slunečnicový olej*, stabilizátor (arabská guma*, xanthan), mořská sůl*, přírodní mandlové aroma*

*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

VEGAN

BIO

 

Použití:

Mandlový krém lze použít jako základ do smetanových omáček a polévek, k přípravě asijských jídel, na zapékání k těstovinám či zelenině, k zahuštění dresinků, při výrobě zmrzliny, italskch specialit panna cotta či dalších moučníků, nebo ji můžete přidat do nápojů jako je smoothie, čaj nebo káva.

 

Naše nabídka rostlinných krémů na vaření od společnosti EcoMil obsahuje krém kokosový , mandlový bez cukrukešu krém anebo speciální mandlový krém s agave sirupem.

 

Alergeny: 

Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů.

 

Skladování: 

Skladujte v suchu a chladnu. Otevřený nápoj uchovávejte v chladničce a spoptřebujte do 5 dnů.

Objem: 200ml

 

ECOMIL je španělská společnost, která vznikla v roce 1991 a která se specializuje na výrobu rostlinných nápojů především z mandlí a jiných plodů. K pěstování a výrobě nepoužívají žádná chemická hnojiva a postřiky (herbicidní a pesticidní toxické látky), nápoje jsou v BIO kvalitě.

 

Výrobce:

NUTRIOPS S.L.Avda.

Cabecicos Blancos. P.I. Cabecicos Blancos, Librilla, Murcia, Španělsko

100238

Parametry

energetická hodnota kj
400,000000
energetická hodnota kcal
97,000000
tuky
8,900000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,800000
sacharidy
2,000000
z toho cukry
0,500000
bílkoviny
1,500000
vláknina
0,000000
sůl
0,040000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit