

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
BEZLEPKOVÁ PANKO STROUHANKA
Bezlepková strouhanka japonského stylu se výborně hodí na klasické smažení i netradiční recepty. Tato panko strouhanka je křehká a křupavá, nesaje tuk a zachovává šťavnatost a čerstvost, takže je v kuchyni ideálním pomocníkem!
Termín panko označuje druh strouhanky, který se vyrábí ze speciálního bílého chleba (slovo panko pochází z japonštiny, kde "pan" znamená chléb a "ko" mouka), který se peče bez kůrky v elektrické troubě. Bochník se rozemele na jemné plátky nebo vločky, které se pak suší. V japonské kuchyni se panko používá jako lehká obloha na talíři. A rovněž se označuje jako japonská strouhanka.
Kromě panko strouhanky můžete k obalování od značky Extrudo vyzkoušet také kukuřičnou křupavou strouhanku, kukuřičnou strouhanku s lupínky anebo speciální kukuřičnou strouhanku s paprikou.
SLOŽENÍ:
kukuřičná mouka 61 %, rýžová mouka, cizrnová mouka, třtinový cukr, jedlá sůl
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU:
surovinu (maso, ryby, zeleninu, houby) obalujeme v pořadí 1) mouka, 2) vajíčko a 3) Panko strouhanka.
Smažíme při teplotě 180-190°C dozlatova.
Výrobce:
Extrudo Bečice a.s., Bečice 7, 375 01 Týn nad Vltavou, Česká republika