

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Složení:
Pitná voda (60 %), fermentovaná rýže (40 %)
Rýžový ocet. Kyselost: 5 %. Vhodný k přípravě sushi rýže, pro přípravu zálivky a marinády na maso a ryby. V asijské kuchyni nepostradatelný bílý rýžový ocet má mimořádně jemnou, decentně kyselou chuť. Je vyroben z fermentované rýže a neobsahuje kalorie, tuk ani sodík. Neobejdete se bez něj při přípravě sushi, tam je jednou z nejdůležitějších ingrediencí. Výtečně dochutí rýžové saláty, maso a ryby, dokonce i syrové, kde působí mj. jako desinfekce a utlumí rybí zápach. Přidává se do marinád, zálivek, ale také do polévek. Je vhodný i k okyselení nakládané zeleniny a zabraňuje ztrátě barvy u naložených surovin.
Skladujte v suchu, chraňte před mrazem, teplem a přímým slunečním zářením.