Obrázek
Obrázek

Mirin Mikawa 200ml Sunfood

favorite_border favorite
balení 12ks v kartonu

MIKAWA MIRIN

 

Mirin je druh sladkého japonského vína, které se používá jako dochucovadlo v japonské kuchyni, zejména v omáčkách a marinádách. Někdy se mu říká "slazené saké", ale na rozdíl od saké se mirin nepije samostatně, ale používá se pouze k vaření. Mirin dodává pokrmům jemnou sladkost a lesk, a také pomáhá odstranit pachuť mořských plodů. Vyrábí se fermentací rýže, má vysoký obsah cukru a nízký obsah alkoholu. 

 

Složení: 

sladká rýže, Aspergillus oryzae (koji)

obsah alkoholu 13,8% obj.

 

Použití: 

Mirin se používá do krémů a dezertů a k dochucování široké škály pokrmů, včetně omáček, marinád, dušených jídel a pokrmů z masa a ryb. 

 

Skladování: 

Skladujte v suchu a chladu.

Objem: 200ml

 

MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin.

 

Výrobce:

Mitoku Co., Ltd.

Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, Japonsko

102925

Parametry

energetická hodnota kj
971,000000
energetická hodnota kcal
232,000000
tuky
0,100000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
40,900000
z toho cukry
0,000000
bílkoviny
0,900000
vláknina
0,000000
sůl
0,000000

Specifické reference