Obrázek
Obrázek

Kaše probio kokos s belgickou čokoládou 60g Topnatur AKCE

favorite_border favorite
balení 25ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ PROBIO KAŠE S BELGICKOU ČOKOLÁDOU A KOKOSEM

 

Milujete kaše s ovocem, oříšky nebo čokoládou, ale nemusíte lepek? Pak máme něco přesně pro vás! Vyzkoušejte jemnou lahodnou chuť belgické čokolády spolu s osvěžujícím kokosem!

 

Instantní rýžové kaše Probio jsou jedinečné svým nutričně vyváženým složením a přídavkem 6 kmenů probiotických kultur (2 mld/ 1 porci). Základem jejich originální receptury je extrudovaná rýžová mouka. Výjimečnost kaším kromě probiotik přinášejí rovněž obsažený inulin, prebiotická vláknina, důležitá jako živný substrát pro růst probiotických kultur obsažených v kaši a v neposlední řadě samozřejmě vitamíny a minerály (A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselina panthothenová), které jsou obsaženy v každé kaši.

Navíc jsou vhodné pro osoby s bezlepkovou dietou, alergií na laktózu a kasein a pro lidi s výživovým omezením. Hodí se také pro vegany a pro všechny od dětí až po seniory a samozřejmě také pro zájemce o zdravé a racionální stravování.

 

Novinkou jsou pak 2 nové řady kaší, a to prebio kaše, které obsahují výhradně bezlepkové suroviny a vysoký podíl vlákniny, anebo low carb kaše s minimem sacharidů, které se hodí nejen pro nízkosacharidovou dietu.

 

Kaše jsou chutné díky kvalitním surovinám a široké paletě příchutí, například s mraženým ovocem či s kvalitní belgickou čokoládou.

 

Vybere opravdu každý, vyzkoušet můžete: kaši probio natural, kaši s banánem a čokoládouproteinovou kaši s čokoládou, kaši s malinou či s exotickým dračím ovocem, chutnou variantu s pomerančem a čokoládou, oblíbenou příchuť stracciatella, vanilkovou kaši, kaši s příchutí cappucccino a banán, kaši s jahodami a bílou čokoládou, bezlepkovou kaši s příchutí slaného karamelu, kaši s kokosem a belgickou čokoládou anebo natural kaštanovou či pohankovou natural kaši.

 

Už více než čtvrt století přináší moravská společnost Topnatur na český trh kvalitní výrobky zdravé výživy a doplňky stravy, přičemž vychází z vlastních, originálních receptur a myšlenky, že každý výrobek musí zákazníkovi přinášet nejen prvotřídní kvalitu, ale i další benefity. Proto je paleta potravin pestrá a vybere si z ní každý, i lidé s bezlepkovou dietou, s intolerancí na laktózu, vegani i vegetariáni a vlastně všichni, kteří se chtějí stravovat zdravě.

 

 

SLOŽENÍ:

instantní rýžová kaše 40 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, FOS (rozpustná vláknina), nativní kukuričný škrob, čokoláda hořká 5 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma), třtinový cukr, vitamínový a minerální premix, strouhaný kokos 2,5 %, probiotická kultura (množství 2 miliard na 1 porci); sůl, emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551, aroma

 

Vitamíny/ minerální látky: Vitamín A, B1, B6, B12, C, kyselina pantothenová, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ LAKTÓZY (obsah laktózy < 0,01 g/ 100 g)

VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY

S PROBIOTIKY

VEGAN

 

 

PŘÍPRAVA:

Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody (max. 80 °C) a dobře promíchejte.

Po uplynutí 3-5 minut je kaše připravena ke konzumaci.

Doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí kaše denně. Vyšší dávky konzultujte s lékařem nebo odborníkem na výživu.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu, při teplotě do 24°C, chraňte před teplem.

 

 

 

Výrobce:

TOPNATUR s.r.o., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice, Česká republikanebo odborníkem na výživu.

130402

Parametry

energetická hodnota kj
1772,000000
energetická hodnota kcal
423,000000
tuky
18,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
16,000000
sacharidy
58,000000
z toho cukry
11,000000
bílkoviny
4,000000
vláknina
6,500000
sůl
0,530000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit