

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
BEZLEPKOVÁ NUTRIKAŠE PROBIOTIC S PROTEINEM A ČOKOLÁDOU
Nutrikaše probiotic s proteinem a čokoládou je chutná instatní rýžová kaše, obohacená o protein, konkrétně o kombinovanou živočišnou (kolagen) i rostlinnou (sojovou) bílkovinu. I při této fortifikaci však Nutrikaše zůstává bez lepku a laktózy. A co víc, je ještě k tomu čokoládová! Tak neváhejte ochutnat.
Díky svému složení a propracované receptuře je vhodná jak pro jedince s výživových omezením, tak pro zájemce o racionální stravování, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani či svačině.
Kaše je vhodnou součástí doplňkové stravy právě při výživovém omezení, ať už jde o nesnášenlivost lepku nebo intoleranci laktózy, dále je skvělým doplňkem vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu.
Obsahuje 10 vitamínů a minerálních prvků: v největším zastoupení biotin, mangan, niacin, vitamín C, vitamíny B12, B6, B2 a železo, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu, kombinace vitamínů B12, B6, C, zinku a železa pak rovněž podporuje imunitní systém; vitamíny B2, B6 a B12 spolu s železem zase přispívají k normální činnosti nervového systému a nakonec, mangan a vitamíny C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.
K přislazení je používán ovocný cukr - fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.
Kaše je obohacená rovněž o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin. Jedna porce také obsahuje přibližně 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah a prospívají našemu organismu.
Pestrá a vyvážená strava je jedním z důležitých faktorů, které ovlivňují stav každého z nás, zvláště pak člověka s potravinovými alergiemi, nejčastěji na lepek nebo intolerancí k laktóze. Hlavní předností kaše, kromě absence lepku a laktózy, je velmi snadná příprava.
Nutrikaše probiotic je rozmanitá řada zdravých kaší, které pro vás máme ve velkém množství chuťových variací. Máme nejen proteinovou s čokoládou, ale například také: banán, borůvka a meruňka, chia-černý rybíz, rakytník a acai, višeň, čistě proteinová kaše, maliny, čokoláda, jahoda-vanilka, natural, pohanka, brusinky a švestky a novinka, jablko-skořice.
Mogador je česká potravinářská firma s dlouhou tradicí, která na trhu působí už více než 20 let. Zabývá se výrobou produktů racionální výživy a snaží se vytvářet potravitny, které lidem chutnají a mají velmi vysokou kvalitu, například rostlinné nápoje a instantní kaše bez lepku a laktózy, müsli a rovněž výrobky pro zdravý a aktivní životní styl.
SLOŽENÍ:
extrudovaná rýžová mouka 29,5%, glukózový sirup, slunečnicový olej, fruktóza, modifikovaný kukuřičný škrob, vepřový hydrolyzovaný kolagen 7,6%; vláknina inulin 6,2%; čokoláda 5% (kakaová hmota, cukr, dextrosa, emulgátor: slunečnicový lecitin), sojový bílkovinný izolát 4,8%; kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 4,1%; kaseinát sodný, přírodní aroma, stabilizátor E340, jedlá sůl, vitamínový a minerální komplex, probiotická kultura Bacillus coagulans (5mld/ porce), protispékavá látka E 551, emulgátor E 471, barvivo: karoteny
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
BEZ GMO
VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY
SLAZENO FRUKTÓZOU
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
NÁVOD K POUŽITÍ:
Obsah sáčku zalijte 150 ml vody o teplotě 80°C a dobře rozmíchejte.
Po 3-5 minutách je kaše připravená ke konzumaci.
Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.
S ohledem na hodnoty obsažených látek, doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí denně připravených dle návodu.
Výrobce:
Mogador s.r.o., tř. Tomáše Bati 1664, 765 02 Otrokovice, Česká republika