Obrázek
Obrázek

Vanilkový lusk 4g sklo Hugo

favorite_border favorite

Pravou vanilku můžete několikanásobně použít - tobolku nechte několik dnů v cukru a pak ji omyjte. Opakované použití je možné třeba i po aromatizaci mléka či studených omáček.

Smetanově sladké aroma s tóny lékořice se v západní kuchyni používá téměř výhradně na mléčné pokrmy. Ti, kteří mléko příliš nemusí, mohou rozřezaný vanilkový lusk položit také na nakrájené ovoce a to pak s troškou másla upéct v troubě.

102814

Parametry

energetická hodnota kj
0,000000
energetická hodnota kcal
0,000000
tuky
0,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
0,000000
z toho cukry
0,000000
bílkoviny
0,000000
vláknina
0,000000
sůl
0,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit