Image Blog

DÝŇOVÉ OMÁČKY - UVAŘENO ZA PÁR MINUT

Vařte snadno, rychle a zdravě!

Produkty značky Seneb vyrábí rodinná společnost z Vysočiny, která vznikla s cílem vyrábět kvalitní, chutné a originální rostlinné výrobky. Bez příměsí, bez éček, bez zbytečných věcí „navíc". A přesně to jsou tyto produkty, které vyrábí ručně s láskou k poctivému jídlu.

V našem sortimentu jsou pomazánky, omáčky, kečupy a čatní.

Pomazánky

Na počátku byly pomazánky. Ty pomazánky byly tak zajímavé a dobré, že se o nich psalo v novinách, časopisech a vyhrávaly gurmánské soutěže. Pomazánky jsou čistě rostlinné, bez lepku, laktózy, sóji či konzervantů v této široké nabídce. Celerová s mandlemi, cizrnová s kari, cizrnová s mákem, cizrnová s medvědím česnekem, cizrnová s provensálským kořením, čočková se švestkami, dýňová s jablkem, fazolová extra, fazolová s chilli, mrkvová s rakytníkem a řepová s vlašskými ořechy.

Omáčky

Kdo by neměl rád svíčkou nebo omáčku na paprice? Že si je jako vegan musíte odepřít, protože jsou to smetanové omáčky a základem je masový vývar? Vyzkoušejte tyto ryze rostlinné omáčky! Díky unikátnímu složení a technologickému postupu mají krémovou chuť při použití ryze rostlinných surovin. Vybírejte z těchto druhů. Boloňská omáčka s čočkou beluga, dýňová omáčka s meruňkami, houbová omčka s tymiánem, omáčka na paprice, svíčková omáčka s brusinkami. 

Kečupy

Zcela jedinečný kečup jemný a ostrý. Jedinečné složením, jedinečné chuti. Díky vyladěné kombinaci ryze přírodních surovin se podařilo docílit plné chuti poctivého kečupu s minimálním množstvím jednoduchých cukrů bez nutnosti přídavku alternativních sladidel či zahušťovadel. Čistě rostlinná chuť!

Čatní

Původem hustá indická zeleninová omáčka, která doplňuje hlavní masové i vegetariánské jídlo. Připravuje se z různých druhů zeleniny a může mít široké spektrum chutí od sladké až po pikantní. To je výzva pro kreativní kuchaře, to je něco pro nás! Základem čatní je červená cibule, dýně hokkaidó nebo hrušky. Dochucena lesními plody, červeným vínem nebo pálivou papričkou Bhut Jolokia. Nabízíme cibulové s červeným vínem, dýňové s chilli Bhut Jolokia, hruškové.