Image Blog

VITAMÍNOVÉ BOMBY A VZPRUHY - ČAJE OD OVOCŇÁKU

ochutnejte Vitamínové bomby a vzpruhy v čajích od Ovocňáku!

 

Ovocňák, rodinná firma z jihovýchodní Moravy, nyní přišla s myšlenkou vytvořit chutné zdravé čaje z kvalitních, 100 % přírodních surovin z vlastních sadů, které pěstují v BIO podmínkách, zpracovávají ručně v plné zralosti a suší šetrným přirozeným způsobem tak, aby se z látek obsažených v surovinách zachovalo co nejvíce.

Řada ovocných čajů z arónie a rakytníku se tak může pyšnit nejen skvělou intenzivní chutí ovoce, ale také zachováním většiny obsažených vitamínů a olejnin. Čaje navíc neobsahují žádné umělé příchutě, sladidla, přidaný cukr ani konzervanty.

 

Arónie neboli jeřáb černý je silný antioxidant, obsahuje velké množství vitamínů (A, B1, B6, B9, C, E a K), bioflavonoidy (vitamin P), minerály, třísloviny a antioxidanty. Je to "vitamínová bomba", která může přispět ke zlepšení vašeho metabolismu a imunity.

Rakytník je zase ceněný jako obrovský zdroj vitamínu C, ne nadarmo se mu přezdívá "citroník severu", pouhá jedna kulička rakytníku obsahuje celou doporučenou denní dávku vitamínu C. Obsahuje i další vitamíny (E, K, provitamíny A a D), stejně jako minerály, flavonoidy (vitamín P), třísloviny a mastné kyseliny a je proto také označován jako "multivitamínová a multiminerální bomba". Je přínosný pro imunitní systém.

 

Vyzkoušejte podmanivou chuť těchto osvěžujících, aromatických a zároveň zdraví prospěšných nápojů!

 

Arónie doplněná citrónovou trávou, ibiškem a zázvorem nabízející kyselkavou, svěží chuť s podtónem zázvoru – představujeme vám aróniovou vzpruhu!

Krásná jemně oranžová barva a zvláštní kombinace nasládlé kyselkavé chuti a vůně rakytníku s nádechem pomeranče – to je Rakytník 100% bez příměsí.

Sladká podmanivá chuť exotického ovoce v kombinaci s nakyslou chutí rakytníku a svěží chutí citrusů, navíc díky maté posílená o nálož kofeinu! Vyzkoušejte nakopávací rakytníkový životabudič!

Sytou žluto-oranžovou barvu nápoje, mírně nakyslou chuť rakytníku spolu s nasládlou vůní bezu a svěží vůní citrónové trávy, tonabízí rakytníkové osvěžení.

A co takhle si dopřát chvilku jen sami pro sebe s podmanivou chutí zklidňujícího večerního rakytníkového zimního šálku k uvolnění stresu a napětí. Tmavá hnědo-červená barva Rooibosu, mírně sladkokyselá chuť rakytníku spolu se svěží chutí pomeranče a výrazné aroma skořice vás zaručeně uklidní.

Nádherná sytě rudá barva, lehce nasládlá chuť s tóny medu a příjemná svěží vůně malin a jablek – tak to je to pravé aróniové pohlazení na závěr!

 

Vyzkoušejte výjimečné svěží ovocné vůně a chutě těchto čajů, které se hodí pro každou denní chvilku i náladu!  

 

Každé balení obsahuje 12 pyramidových 4g sáčků čaje.