Obrázek
Obrázek

Nomina jáhlová kaše GASTRO 5kg Nominal

favorite_border favorite

BEZLEPKOVÁ JÁHLOVÁ CEREÁLNÍ KAŠE

 

Bezlepkové cereální kaše Nomina jsou vlajkovou lodí značky Nominal, připravené z kvalitních, chutných surovin, bez umělých barviv a dochucovadel, tak, aby prospívaly Vašemu zdraví i figuře. Díky vysokým nutričním hodnotám, snadné přípravě i lehké stravitelnosti představují moderní a zdravý způsob výživy, určený opravdu pro každého! Hodí se proto nejen pro bezlepkovou dietu, ale i jako ideální součást sportovního jídelníčku nebo pro kohokoli, kdo chce pečovat o své zdraví a dobré zažívání.

Tato cereální kaše je kombinací jáhel a kukuřičné krupiceJáhly jsou loupaná zrníčka prosa, jedné z nejstarších kulturních plodin na světě. Jsou dobře stravitelné, výživné a syté. Jsou doporučovány "západní i východní" medicínou, a to jak pro maminky a děti, studenty či sportovce, tak jako součást stravy při některých onemocněních či rekonvalescemci. Komplexní sacharidy kaše jsou dobrý zdrojem energie nejen pro naši fyzickou aktivitu, ale tako pro náš mozek.

 

Můžete tak s chutí vyzkoušet nejen jáhlovou, ale i další bezlepkové kaše: třeba pohankovourýžovou, lahodnou anebo čirokovou kaši, dále pak speciální bezlepkovou pohankovou BIO cereální kaši a BIO špaldovou kaši či, pokud nejste celiatici, neopomeňte ani klasické kašeječnou, ovesnou, špaldovou, vícezrnnou anebo semínkovou kaši.

Každou z nich si pak samozřejmě můžete dle vlastního gusta dochutit ovocem, ořechy, medem, oblíbeným sirupem, čokoládou, kakaem, skořicí, semínky či jakoukoli jinou ingrediencí, kterou máte rádi a zpříjemní vám tuto vynikající chutnou snídani, svačinku či lehkou večeři.

 

Nominal je česká rodinná firma, která už od roku 1993 razí výrobu bezlepkových potravin a nabízí řadu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Z její nabídky si tak můžete vyzkoušet především výše zmíněné cereální kaše Nomina, bezlepkové směsi na chleba, mouky a těsta nebo také hrníčkové dortíky Mug cakes či za studena lisované oleje.   

 

 

SLOŽENÍ:

jáhly 60 %, kukuřičná krupice 

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ MLÉKA 

BEZ UMĚLÝCH BARVIV, AROMAT A KONZERVAČNÍCH LÁTEK

100% PŘÍRODNÍ

 

Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu, dobře uzavřené, při teplotě do 30°C. Chraňte před přímým sluncem.  

 

 

PŘÍPRAVA:

Do telé tekutiny vmícháváme cereální kaši Nomina, až docílíme požadované hustoty (přibližný poměr je na 50 g kaše 150-200 ml tekutiny).

Necháme 2-3 minuty odstát. Během této doby kaše ještě zhoustne.

 

Kaši si můžete připravit z mléka nebo z celé řady rostlinných mlék.

Můžete si pak připravit sladkou variantu (dochucenou medem, javorovým či čekankovým sirupem) i slanou verzi kaše (se sýrem, avokádem, semínky či bylinkami).

 

 

Výrobce:

NOMINAL CZ OBCHODNÍ, s.r.o. 

Kozlov 68, 594 51 Křížanov, Česká republika  

140058

Parametry

energetická hodnota kj
1633,000000
energetická hodnota kcal
385,000000
tuky
2,100000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,500000
sacharidy
80,000000
z toho cukry
0,500000
bílkoviny
10,000000
vláknina
3,000000
sůl
0,010000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit