Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Hraška vanilka 250g Ceria
Hraška vanilka 250g Ceria
VANILKOVÁ HRAŠKA DO TĚSTA
Hraška Vanilka se hodí jako náhrada vajec do sladkých těst a na zapékání. Pro nahrazení 1 vejce použijte 20 mg hrašky spolu s 40 ml vody.
Směs je zdrojem hořčíku, zinku, železa a draslíku a přirozeně má v sobě vysoký obsah vlákniny.
Kromě této směsi k pečení pak můžete od Cerie vyzkoušet také jemnou hrašku na zahušťování nebo pikantní hrašku na obalování.
SLOŽENÍ:
hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodní vanilka 0,5 %, směs koření
BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
Balená potravina určená ke spotřebě po nezbytné tepelné úpravě.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU:
(Jahodový dort - cheesecake)
Příprava korpusu: Rozdrtíme 150 g sušenek, smícháme se 70 g másla a zpracujeme na těsto. Těsto rukou vymačkáme do vymazané dortové formy o průměru 26 cm a dáme na 10 minut zapéct do trouby na 160 °C.
Příprava krému a dohotovení: Důkladně promícháme 125 g hrašky vanilka s 750 mléka a 125 g másla (slunečnicového oleje). Za stálého míchání přivedeme k varu, pak oheň ztlumíme a zvolna vaříme pod pokličkou 20 minut. Před koncem varu přidáme 125 g cukru a vanilkový extrakt. Dobře prošleháme a krátce povaříme. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu. Ještě horký krém vlijeme na upečený korpus ze sušenek. Dobře vychladíme. Před podáváním ozdobíme čerstvými jahodami.
Parametry
- energetická hodnota kj
- 1452,000000
- energetická hodnota kcal
- 343,000000
- tuky
- 3,400000
- z toho nasycené mastné kyseliny
- 0,900000
- sacharidy
- 54,000000
- z toho cukry
- 1,700000
- bílkoviny
- 18,000000
- vláknina
- 8,100000
- sůl
- 0,100000