Obrázek
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1)
Obrázek

Hraška vanilka 250g Ceria

favorite_border favorite
balení 30ks v kartonu

VANILKOVÁ HRAŠKA DO TĚSTA

 

Hraška Vanilka se hodí jako náhrada vajec do sladkých těst a na zapékání. Pro nahrazení 1 vejce použijte 20 mg hrašky spolu s 40 ml vody.

Směs je zdrojem hořčíku, zinku, železa a draslíku a přirozeně má v sobě vysoký obsah vlákniny.

 

Kromě této směsi k pečení pak můžete od Cerie vyzkoušet také jemnou hrašku na zahušťování nebo pikantní hrašku na obalování.

 

 

SLOŽENÍ:

hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodní vanilka 0,5 %, směs koření

 

BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Balená potravina určená ke spotřebě po nezbytné tepelné úpravě.

 

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU: 

(Jahodový dort - cheesecake)

 

Příprava korpusu: Rozdrtíme 150 g sušenek, smícháme se 70 g másla a zpracujeme na těsto. Těsto rukou vymačkáme do vymazané dortové formy o průměru 26 cm a dáme na 10 minut zapéct do trouby na 160 °C.

 

Příprava krému a dohotovení: Důkladně promícháme 125 g hrašky vanilka s 750 mléka a 125 g másla (slunečnicového oleje). Za stálého míchání přivedeme k varu, pak oheň ztlumíme a zvolna vaříme pod pokličkou 20 minut. Před koncem varu přidáme 125 g cukru a vanilkový extrakt. Dobře prošleháme a krátce povaříme. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu. Ještě horký krém vlijeme na upečený korpus ze sušenek. Dobře vychladíme. Před podáváním ozdobíme čerstvými jahodami.

 

140135

Parametry

energetická hodnota kj
1452,000000
energetická hodnota kcal
343,000000
tuky
3,400000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,900000
sacharidy
54,000000
z toho cukry
1,700000
bílkoviny
18,000000
vláknina
8,100000
sůl
0,100000

Specifické reference