Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek

Hraška vanilka 250g Ceria

favorite_border favorite
balení 30ks v kartonu

VANILKOVÁ HRAŠKA DO TĚSTA

 

Hraška Vanilka se hodí jako náhrada vajec do sladkých těst a na zapékání. Pro nahrazení 1 vejce použijte 20 mg hrašky spolu s 40 ml vody.

Směs je zdrojem hořčíku, zinku, železa a draslíku a přirozeně má v sobě vysoký obsah vlákniny.

 

Kromě této směsi k pečení pak můžete od Cerie vyzkoušet také jemnou hrašku na zahušťování nebo pikantní hrašku na obalování.

 

 

SLOŽENÍ:

hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodní vanilka 0,5 %, směs koření

 

BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Balená potravina určená ke spotřebě po nezbytné tepelné úpravě.

 

 

NÁVOD NA PŘÍPRAVU: 

(Jahodový dort - cheesecake)

 

Příprava korpusu: Rozdrtíme 150 g sušenek, smícháme se 70 g másla a zpracujeme na těsto. Těsto rukou vymačkáme do vymazané dortové formy o průměru 26 cm a dáme na 10 minut zapéct do trouby na 160 °C.

 

Příprava krému a dohotovení: Důkladně promícháme 125 g hrašky vanilka s 750 mléka a 125 g másla (slunečnicového oleje). Za stálého míchání přivedeme k varu, pak oheň ztlumíme a zvolna vaříme pod pokličkou 20 minut. Před koncem varu přidáme 125 g cukru a vanilkový extrakt. Dobře prošleháme a krátce povaříme. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu. Ještě horký krém vlijeme na upečený korpus ze sušenek. Dobře vychladíme. Před podáváním ozdobíme čerstvými jahodami.

 

 

 

Výrobce:

Ceria s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno, Česká republika

140135

Parametry

energetická hodnota kj
1452,000000
energetická hodnota kcal
343,000000
tuky
3,400000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,900000
sacharidy
54,000000
z toho cukry
1,700000
bílkoviny
18,000000
vláknina
8,100000
sůl
0,100000

Specifické reference