


Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
BEZLEPKOVÁ HRAŠKA PIKANTNÍ NA OBALOVÁNÍ
Hraška je tradiční lahodná hrachová směs, ze které pouhý přidáním vody vytvoříte lahodné těstíčko na obalení řízků, květáku, brokolice a jiné zeleniny nebo také na obalování žampionů a hub. Toto těstíčko má vynikající chuť, ušetří vám čas a pro jeho přípravu není nutné používat vejce.
Směs je zdrojem hořčíku, zinku, železa a draslíku a přirozeně má v sobě také vysoký obsah vlákniny.
Obalovací hrašku prodáváme ve dvou velikostech: 250 g a 1 kg.
Jinou variací této směsi na obalování pak můžete od Cerie vyzkoušet také jemnou hrašku na zahušťování nebo hrašku vanilka.
SLOŽENÍ:
hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření, chilli
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
Balená potravina určená ke spotřebě po nezbytné tepelné úpravě.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU:
(recept na 4 porce, 1 porce = 100 g)
Smícháme 100 g hrašky a 150 ml vody na těstíčko (hustota řidší než je hořčice). Naporcujeme 300 g zeleniny. Kousky zeleniny namáčíme v těstíčku. Klademe je do vyšší vrstvy rozehřátého oleje (160 °C) a smažíme.
DALŠÍ TIPY NA POUŽITÍ HRAŠKY:
Hraška dobře zahušťuje i polévky a omáčky.
Polévky: 1 lžíce hrašky (30 g) zahustí 1,5 l polévky.
Omáčky: 50 g hrašky zahustí 600 ml omáčky.
Hrašku stačí rozmíchat ve studené vodě a 20 min povařit!
Výrobce:
Ceria s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno, Česká republika