Obrázek
Obrázek

Jidášovo ucho 50g ZP

favorite_border favorite

JIDÁŠOVO UCHO

 

Jidášovo ucho je houba přirozeně bohatá na bioaktivní látky jako jsou polysacharidy, beta-glukany, polyfenoly a flavonoidy, melanin a adipoglukany. Tato houba má své tradiční využití v čínské medicíně a převážně asijské kuchyni. Jidášovo ucho má vysoký obsah minerálů, zejména vápníku, fosforu, hořčíku, sodíku a draslíku. V kuchyni má široké využití a lze jej přidat do různých typů pokrmů.

 

Složení: 

Jidášovo ucho / Bolcovitka bezová

PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA

 

Použití a příprava: 

Jidášovo ucho lze použít všude tam, kde bychom tradičně využili běžné houby a hřiby. Přidáváme do polévek, omáček, salátů, závitků, rizota, těstovin, zeleninových pokrmů, nebo jej lze využít při přípravě masa. Před přidáním Jidášova ucha do pokrmu je potřeba houbu namočit na 10-15 minut do teplé vody a následně ji omýt pod tekoucí vodou, nebo namáčet 1 hod. ve studené vodě a následně nechat projít varem. Jidášovo ucho ve vodě velmi nabývá na objemu. 

 

Alergeny:

Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju a sezam z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.

 

Skladování:

Skladujte v suchu, chladu a temnu

Hmotnost: 50gr

 

Zdraví z přírody je česká firma ze Zlína, která se od roku 2013 specializuje na sortiment zdravé výživy, zabývá se velkoobchodem, maloobchodem a zpracováním surovin jako jsou ořechy, semena, ovoce, rýže, luštěniny, obiloviny, zeleninové směsi a doplňky stravy. Firma vlastní svůj řetězec maloobchodních prodejen pod názvem Zdravá výživa U zeleného stromu, ve kterých je konstantně rozšiřován sortiment nabízených produktů. Celkový sortiment firmy najdete na www.zdravizprirody.cz 

 

Výrobce:

Zdraví z přírody s.r.o.

Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika

110572

Parametry

energetická hodnota kj
1228,000000
energetická hodnota kcal
292,000000
tuky
0,780000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
74,000000
z toho cukry
2,900000
bílkoviny
8,400000
vláknina
0,000000
sůl
0,140000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit