Obrázek
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1)
Obrázek

Musli tyčinky naslano sýrové 55g Semix bez lepku

favorite_border favorite
balení 16ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ SLANÉ MINI MÜSLI TYČINKY SÝROVÉ

 

Mini müsli si prostě zamilujete! Toto skvělé zapékané bezlepkové mini müsli naslano, se sýrem jsou vyrobené z ovsa a klíčené čočky, díky tomu jsou lépe stravitelné a dodají vám energii na delší dobu. Jsou výborné jako svačina či pozdní večeře, ideální do práce, do auta, ke sportu, na výlet, ale také k pivu či vínu. Tyčinky jsou proto nejen velmi chutným, ale i vydatným a zdravým snackem.

 

Müsli od Semixu je vyrobeno z naklíčených bezlepkových ovesných vloček, takže je vhodné i pro celiatiky. Oves se k přípravě müsli výborně hodí. Jeho komplexní sacharidy se do organismu uvolňují postupně a jsou tak dobrým zdrojem energie jak pro naši fyzickou aktivitu, tak pro náš mozek. Oves je také přirozeným zdrojem rozpustné i nerozpustné dietní vlákniny, která je nezbytnou součástí zdravé stravy.

Bílkoviny obecně přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a normálního stavu kostí. Díky vysokým nutričním hodnotám, vysokému podílu vlákniny a lehké stravitelnosti tak představuje odlehčený, moderní a zdravý druh snacku. Tato svačinka proto přispívá nejen mlsným jazýčkům, ale může přispět i k vašemu celkovému zdraví a zažívání.  

 

Další nespornou výhodou je naklíčenost čočkových zrn. Klíčení je totiž proces, který má za úkol poskytnout dostatek živin rostoucímu organismu - klíčku. V zrnu po jeho namočení začne probíhat několik biochemických reakcí, kdy ve vnitřní části zrna postupně dochází ke štěpení škrobů, tuků a bílkovin. Naklíčené zrno je proto mnohem lépe stravitelné než zrno nenaklíčené. Díky tepelné úpravě jsou pak tyto lupínky vhodné k okamžité konzumaci.

 

Kromě slaných variací těchto müsli tyčinek: s rajčaty a bazalkou anebo se sýrem pro Vás máme i klasické mini müsli tyčinky: meruňkové, s lískovými oříšky, rozinkami a datlemi, s banánem, s višněmi a datlemi anebo s pomerančem a kakaem.

Z bezlepkových specialit pro vás dále máme třeba čokoládový dort, bezlepkovou směs na pečení, klíčené i klasické ovesné, pohankové či quinoové lupínky, müsli, proteinové koktejly, ovesné hrnečky a především pak bezlepkové či proteinové ovesné i jinozrnné kaše.

 

Semix (SEMIX = SEmínka MIXovat = Zdravý život) je česká společnost, která už od roku 1995 vyrábí celozrnné cereálie, pekařské směsi pro výrobu špičkového pečiva, máku a dalších zdravých produktů, přičemž klade důraz na zpracování zrnin tak, aby v nich zůstaly v maximální míře zachovány veškeré živiny a minerální látky.

 

 

SLOŽENÍ:

ovesné vločky bez lepku 53 %, slunečnicový olej, sýr přírodní polotvrdý 10 % (mléko, jedlá sůl, mléčné kultury, barvivo (annato bixin, annato norbixin, karoteny)), rýžový sirup, naklíčená čočka červená sušená 5 %, maltodextrin, sušený sýr 4 %, zahušťovadlo (arabská guma), pasta z fermentovaných fazolí (voda, fazole 28%), mořská sůl, aroma, antioxidanty (askorbylpalmitát, extrakt tokoferolů, rozmarýnový extrakt a slunečnicový lecitin)

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ PALMOVÉHO TUKU

VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY

 

Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji, sezamu, celeru, mléka, vajec, hořčice, oxidu siřičitého a arašídů, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované produkty.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu a chraňte před teplem. Určeno k přímé spotřebě.

 

 

 

Výrobce:

SEMIX PLUSO, spol. s.r.o. 

Rybníčky 338, 747 81 Otice, Česká republika 

101352

Parametry

energetická hodnota kj
1964,000000
energetická hodnota kcal
470,000000
tuky
22,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
4,800000
sacharidy
50,000000
z toho cukry
2,900000
bílkoviny
13,000000
vláknina
8,000000
sůl
1,460000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit