Obrázek
Obrázek

Nápoj Sojový BARISTA 1l Alpro

favorite_border favorite
balení 12ks v kartonu

BEZLEPKOVÝ SÓJOVÝ NÁPOJ BARISTA

 

Máte rádi mléko a klidně byste si ho přidali do kávy? Nebo byste vařili se smetanou, jen kdybyste neměli problém s laktózou?

 

Máme pro vás řešení: Objevte 100% rostlinný nápoj, ze kterého připravíte perfektní latté art nebo pěnu na capuccino! Zahřej, napěň, zchlaď. Skvělá chuť a výborná krémová textura je skvělá horká i ledová.

Bezlepkový sójový nápoj Barista je pro kávu přímo stvořený! Je rostlinnou alternativou klasické kravské smetany, vhodná pro vegany, alergiky na laktózu nebo zkrátka pro všechny, kteří nechtějí nebo nemohou jíst mléčné výrobky.

 

Bohatá chuť kávy a jemná chuť sóji a především, bohatá krémová textura.. to je lahůdka, kterou získáš, když si připravíš svou oblíbenou kávu s našim nápojem. Obsažená sója má prvotřídní kvalitu.

Věděli jste, že naše sójové boby pocházejí z Evropy nebo Kanady a mají certifikát Pro Terra? To znamená, že při výrobě našich nápojů neby poškozen žádný deštný prales. Naši farmáři splňují ty nejvyšší standardy pěstování sójových bobů.

 

Sojová alternativa mléka je zcela veganská a 100% přírodní, neobsahuje lepek ani laktózu. Naopak obsahuje vápník, potřebný pro udržení normálního stavu kostí a také vitamíny B2, D2 a B12, který přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

 

Nápoj má příjemnou, jemnou chuť a konzistenci podobnou mléku, takže se skvěle hodí do studené i teplé kuchyně pro veškeré přípravy a recepty, kde se běžně používá kravské mléko.

 

Pro výtečnou, nadýchanou krémovou chuť kávy můžete ke své oblíbené lahůdce ze speciální "kávové" řady Barista vyzkoušet nejen sójový, ale také mandlový, bezlepkový ovesný anebo kokosový krémový bezlepkový a bezlaktózový přírodní rostlinný nápoj.

Z řady Alpro si pak samozřejmě mimo těchto kávových speciálů můžete vyzkoušet také další kokosové, mandlovéovesné či sójové nápoje anebo nápoj rýžový.  

 

Společnost Danone je nejen evropským, ale spíše světovým lídrem ve výrobě kvalitních a chutných potravin, které jsou součástí zdravého stravování a reagují na specifické výživové potřeby pacientů. Světový prim vede především ve výrobě mléčných produktů a výrobků na rostlinné bázi, je také světovým výrobcem balených vod a výživy pro kojence a malé děti a v neposlední řadě také evropským lídrem klinické výživy pro dospělé. Od doby, kdy se více než 100 lety začal prodávat první Danone jogurt, až do dnes se společnost neustále inovuje, používá co nejkvalitnější suroviny, rozšiřuje sortiment a reaguje na očekávání a požadavky svých spotřebitelů.

 

Její značka Alpro se pak zaměřuje na nápoje, dezerty a fermentované produkty 100 % rostlinného původu, jako je sója, kokos, mandle, lískové a kešu oříšky, rýže a oves - navíc s obsahem vápníku, bez lepku a s nízkým obsahem nasycených tuků. Alpro výrobky jsou skvělým řešením pro lidi s náročnými nutričními potřebami, třeba nesnášenlivostí laktózy, velkou změnou a především velkým krokem pro budoucnost a planetu.

 

 

SLOŽENÍ:

sójová složka (96 %) (pitná voda, loupané sojové boby (8,7 %)), jablečný extrakt, regulátory kyselosti (fosforečnany draselné), vápník (uhličitan vápenatý), mořská sůl, stabilizátor (guma gellan), vitaminy B2, B12, D2

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

PŘIROZENĚ BEZ LAKTÓZY

PŘIROZENĚ S NÍZKÝM OBSAHEM TUKU A NASYCENÝCH TUKŮ

PŘIROZENĚ S NÍZKÝM OBSAHEM CUKRŮ

ZDROJ VÁPNÍKU A VITAMÍNŮ

ZDROJ VYSOCE KVALITNÍCH ROSTLINNÝCH BÍLKOVIN

100 % ROSTLINNÉ  

VEGAN

LZE NAŠLEHAT DO PĚNY JAKO KLASICKÉ MLÉKO

 

Může obsahovat stopy skořápkových plodů (ne arašídy), jelikož se zpracovává v závodě, kde se zpracovávají i výrobky s ořechy.

 

 

POUŽITÍ:

Udržujte chladné a před použitím protřepejte. Neohřívejte nad 65 stupňů.

Opakovaně neohřívejte. Produkt je možné použít za tepla i za studena, vhodný na přípravu různých druhů kávy.  

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovávejte při telotě do max 25°C.

Po otevření skladujte v chladu od 1 do 7°C a spotřebujte do 5 dní.

 

 

 

Výrobce:

Danone a.s., V parku 2294/2, 148 00 Praha 4 - Chodov, Česká republika

140242

Parametry

energetická hodnota kj
177,000000
energetická hodnota kcal
42,000000
tuky
1,900000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,300000
sacharidy
2,700000
z toho cukry
2,500000
bílkoviny
3,300000
vláknina
0,600000
sůl
0,100000
vápník
120,000000
Vitamín B12
0,380000
Vitamín B2
0,210000
Vitamín D2
0,750000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit