Obrázek
Obrázek

Nápoj Sojový banán 250ml Alpro

favorite_border favorite
balení 24ks v kartonu

BEZLEPKOVÝ SÓJOVÝ NÁPOJ S BANÁNOVOU ŠŤÁVOU MALÝ

 

Máte rádi mléko a klidně byste si ho přidali do kávy? Nebo byste vařili se smetanou, jen kdybyste neměli problém s laktózou?

Bezlepkový sójový nápoj s banánem tento problém vyřeší! Je rostlinnou alternativou klasické kravské či sójové smetany, která je vhodná pro vegany, alergiky na laktózu nebo zkrátka pro všechny, kteří nechtějí nebo nemohou jíst mléčné výrobky.

 

Nápoj je připraven ze sojových bobů prvotřídní kvality, a to bez jediného pokáceného stromu z deštného pralesa, jelikož naše boby jsou pěstovány zodpovědně a šetrně. Užijte si prvotřídní jemnou chuť sójového nápoje plného rostlinných bílkovin! Má jemnou chuť sóji spolu se sytou, silnou chutí banánu a konzistenci podobnou mléku, takže se skvěle hodí do studené i teplé kuchyně pro veškeré přípravy a recepty, kde se běžně používá kravské mléko.

 

Sojová alternativa mléka je zcela veganská a 100% přírodní, neobsahuje lepek ani laktózu. Naopak má nízký obsah cukrů i tuků a obsahuje vápník, potřebný pro udržení normálního stavu kostí a také vitamíny D2, B2 (riboflavin) a B12, který přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

 

Tuto elegantní "cestovní verzi" malého, 250 ml nápoje s brčkem máme i v příchuti čokoláda a vanilka.

Kromě malých pro vás pak samozřejmě máme také větší, litrové varianty sojových nápojů, konkrétně čistý originální sojový nápoj s rostlinným proteinem, dále sojový nápoj bez cukru, sojový nápoj s čokoládou či sojový nápoj s příchutí vanilky a nakonec sójový nápoj barista pro přípravu oblíbené kávy.

 

Z řady Alpro si pak samozřejmě můžete vyzkoušet také nejednu variaci mandlovýchkokosových či ovesných nápojů anebo nápoj rýžový či lískooříškový.

 

Společnost Danone je nejen evropským, ale spíše světovým lídrem ve výrobě kvalitních a chutných potravin, které jsou součástí zdravého stravování a reagují na specifické výživové potřeby pacientů. Světový prim vede především ve výrobě mléčných produktů a výrobků na rostlinné bázi, je také světovým výrobcem balených vod a výživy pro kojence a malé děti a v neposlední řadě také evropským lídrem klinické výživy pro dospělé. Od doby, kdy se před více než 100 lety začal prodávat první Danone jogurt, až do dnes se společnost neustále inovuje, používá co nejkvalitnější suroviny, rozšiřuje sortiment a reaguje na očekávání a požadavky svých spotřebitelů.

 

Značka Alpro se pak zaměřuje na nápoje, dezerty a fermentované produkty 100 % rostlinného původu, jako je sója, kokos, mandle, lískové a kešu oříšky, rýže a oves - navíc s obsahem vápníku, bez lepku a s nízkým obsahem nasycených tuků. Alpro výrobky jsou skvělým řešením pro lidi s náročnými nutričními potřebami, třeba nesnášenlivostí laktózy, a obecně pak velkou změnou a především velkým krokem pro budoucnost a planetu.

 

 

SLOŽENÍ:

sójová složka (91,7 %) (pitná voda, loupané sojové boby (7,8 %)), cukr, maltodextrin, banánová šťáva z koncentrátu (1,2 %), aroma, vápník (uhličitan vápenatý), stabilizátory (karubin, guma gellan), mořská sůl, regulátor kyselosti (fosforečnany draselné), přírodní aroma, vitamíny B2, B12, D2

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

PŘIROZENĚ BEZ LAKTÓZY

PŘIROZENĚ S NÍZKÝM OBSAHEM TUKU A NASYCENÝCH TUKŮ

BEZ KONZERVANTŮ A UMĚLÝCH BARVIV

ZDROJ VÁPNÍKU A VITAMÍNŮ

BOHATÝ NA ROSTLINNÉ BÍLKOVINY

100 % ROSTLINNÉ  

VEGAN

 

 

POUŽITÍ:

Před použitím protřepejte.

Produkt je možné použít za tepla i za studena, vhodný na kulinářské využití jako možná alternativa mléka.  

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovávejte při telotě do max 25°C.

Po otevření skladujte v chladu od 1 do 7°C a spotřebujte do 5 dní.

 

 

 

Výrobce:

Danone a.s., V parku 2294/2, 148 00 Praha 4 - Chodov, Česká republika

140213

Parametry

energetická hodnota kj
244,000000
energetická hodnota kcal
58,000000
tuky
1,800000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,300000
sacharidy
7,300000
z toho cukry
6,000000
bílkoviny
3,000000
vláknina
0,600000
sůl
0,140000
vápník
120,000000
Vitamín B12
0,380000
Vitamín B2
0,210000
Vitamín D2
0,750000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit